Naslovna VESTI PSI RIZIKOVAO ŽIVOT DA SPASE NEPOZNATOG PSA! – Vlasnici saznali da im je...

RIZIKOVAO ŽIVOT DA SPASE NEPOZNATOG PSA! – Vlasnici saznali da im je pas spasen iz zamrznutog jezera preko Fejsbuka.

0
saznali preko fejsbuka

Sama pomisao da vam se izgubi pas sigurno izaziva paniku. Ali zamislite kako bi ste se osećali da preko Fejsbuka saznate da vam je pas nestao i da se nalazi na zaleđenom jezeru! Upravo se to dogodilo Džeremiju i Lizi Aler iz Celine u Ohaju.

rizikovao život

Ova porodica je bila na kraćem odmoru van svog grada kada su se šokirali pošto su na Fejsbuku videli objavu koja je postala viralna. Na objavi su prepoznali svog psa Ganera. Ali još veći šok su doživeli kada su shvatili da je Ganera iz zaleđenog jezera spasao nepoznati čovek.

ZALJUBIĆETE SE! – Štene spava na prijateljici PATKI.

Ganer se očigledno iskrao kroz vrata na zadnjem dvorištu porodične kuće i prošetao do zaleđenog jezera. Kada je naišao na tanak led ovaj je popustio i Ganer se našao u ledenoj vodi.

rizikovao život

Srećom po Ganera i njegove vlasnike u blizini se našao Kevin Klosterman koji je fotografisao prirodu i bio svdok nesreće. Pošto je pozvao u pomoć i svog brata krenuo je u akciju spasavanja. Kevin je znao za sve opasnosti koje krije zaleđeno jezero i odmah je ušao u kanu i poneo spasilački prsluk.

OVI KLINCI SU HEROJI! – Spasli štence iz blatnjave klopke u poslednji čas

Njegov brat je ceo događaj snimio i postavio na Fejsbuk. Tako su Alerovi i saznali za neverovatan događaj. Pored toga što je Ganer ljubimac on je terapijski pas njihovom sinu Ajdenu.

rizikovao život

Porodica je uskoro bila ponovo zajedno. Sin Ajden je rekao da braći Klosterman duguju večnu zahvalnost. „ Ako sluša, želim da mu se zahvalim od srca. Da smo izgubili Ganera, ne znam šta bih uradio“.

Izvor:  animalrescuesite  Foto: FACEBOOK/KORY KLOSTERMAN

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZALJUBIĆETE SE! – Štene spava na prijateljici PATKI.
Sledeći tekstDOČEKAO TRENUTKE SREĆE! – Posle 15 godina života u azilu Čip dobio pravi dom!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime