Naslovna VESTI PSI Nemački ovčar rizikuje život kako bi spasio vlasnika od pljačkaša

Nemački ovčar rizikuje život kako bi spasio vlasnika od pljačkaša

0

Znamo da neće svako da rizikuje svoj život kako bi pomogao svom bližnjem, ali nemački ovčar po imenu Reks je to uradio, spasivši svog 16-ogodišnjeg vlasnika Havijera od pljačkaša. I zbog toga možemo nazvati Reksa pravim herojem.

rizikuje petface Reks i Havijer su bili kod kuće kada su dva pljačkaša provalila u njihov dom. Havijer je otrčao na sprat gde se sakrio u ormar kako bi pozvao policiju. Za razliku od njega, hrabri pas je odlučio da rizikuje i nije hteo da odstupi.

Pročitajte još:

Zlostavljan nemački ovčar izbačen iz kola ponovo uči šta znači ljubav

– Reks je otrčao gore sav pretučen i krvav, a uskoro su pljačkaši nastavili gore i uništili sve sobe. Kako su ušli u sobu u kojoj se nalazio moj nećak, Reks je sakupio ono malo snage što mu je ostalo i bacio se na njih, znajući da je Havijer u opasnosti, rekla je Suzi Kadena.

Lopovi su zatim tri puta pucali na nesrećnog psa, a zatim pobegli, ostavljajući mladića nepovređenog. Tada je Reksova nova borba započeta, jer je morao na operaciju koju njegova porodica nije mogla da priušti.

rizikuje petfaceMeđutim, tada se na stotine nepoznatih ljudi javilo kako bi mu pomogli. Cilj je bio da se skupi 10.000 dolara kako bi se platili svi medicinski troškovi za Reksa, ali je za samo nekoliko dana prikupljeno čak 60.000 dolara.

Na svu sreću, operacija je bila uspešna i ovaj hrabri pas je sada ponovo kod kuće sa porodicom koja ga voli.

Pročitajte još:

Nemački ovčar spasio je baku i njenu unuku od smrtonosne zvečarke!

– Biće potrebno dosta terapije, vremena i ljubavi svih nas kako bi Reks ponovo postao onaj stari, ali ne sumnjamo ni jedne sekunde da će se to desiti uskoro, zaključila je njegova porodica.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.