Naslovna VESTI PSI PREDIVNO IZNENAĐENJE: DALMATINKA NELI rodila 18 ŠTENACA! (Video)

PREDIVNO IZNENAĐENJE: DALMATINKA NELI rodila 18 ŠTENACA! (Video)

0
rodila 18 štenaca

Dalmatinka Neli je rodila 18 živih i zdravih štenaca i ostavila svoje vlasnike u čudu. Ne radi se baš o 101 dalmatincu ali i 18 kučića je impozantan broj s obzirom da dalmatici obično rađaju legla od oko 8 mladih.

rodila 18 štenaca

ANI SE NIJE PREDALA – Pas koji je ostavljen da umre

Neli je ovo bio prvi porođaj. Kako joj je bilo, ne možemo ni da pretpostavimo jer je porođaj trajao punih 14 sati! Svi štenci su rođeni prirodnim putem i svi se osećaju veoma dobro. „Kada je izašo petnaesto štene mislila sam da je najzad sve gotovo. Neli se smirila i legla da spava. A onda se probudila i izašlo je još jedno, pa još jedno i još jedno!“ priča vlasnica Luis. Neli je rodila 10 dečaka i 8 devojčica.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

U POSLEDNJI ČAS: Spasli „BAMBIJA“ iz ŠUMSKOG POŽARA

„Znali smo da će biti dosta štenaca jer je Neli bila velika tokom trudnoće ali nismo mogli da zamislimo ovoliki broj dece“ – dodaje Lus. Poslednje nedelje, Neli je spavala u krevetu sa svojom vlasnicom koja joj je na taj način pružala podršku. Luis je inače vež trideset godina uzgajivač dalmatinaca i u kući pored Neli živi i Nelina baka koja je stara devet godina. Luis namerava da zadrži sve Neline bebe.

rodila 18 štenaca

DA LI SU PSI VLASNIŠTVO: pas na ulici nakon smrti vlasnice?!

Neli je predivna majka. O svim bebama se veoma brine i svi se lepo razvijaju. Vlasnici su bili pomalo zabrinuti kako će uspevati da se stara o tolikom broju beba ali ih je Neli brzo razuverila. Uz prethodno leglo u kući sada živi 27 mladih dalmatinaca. Luis kaže da ih nalazi u svim delovima kuće ali da joj to ne smeta. Pored toga, imaju na raspolaganju i veliko dvorište u kome ima dosta igračaka pa najveći deo dana provode u igri i istraživanju.

Petface Viber zajednica

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstU POSLEDNJI ČAS: Spasli „BAMBIJA“ iz ŠUMSKOG POŽARA (Video)
Sledeći tekstVELIKO IZNENAĐENJE: Tražio novog, a pronašao svog starog psa

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime