Naslovna VESTI PSI POSTUPAK VREDAN HVALE: Rusi su poklonili Francuskoj štene, u nameri da nadoknade...

POSTUPAK VREDAN HVALE: Rusi su poklonili Francuskoj štene, u nameri da nadoknade smrt Dizel, psa koji je nastradao u terorističkom napadu

0
Rusi su poklonili Francuskoj štene petface

Rusi su poklonili Francuskoj štene: Od terorističkih napada u Parizu prošlo je deset dana, a svet i dalje ne prestaje da se talasa od udara koji su se desili u francuskoj prestonici. Među tužnim vestima koje su su protekle sedimice potresale svet, bila je i ona o smrti Dizel, policijskog psa, koja je nastradala u vatrenim okršajima na ulicama Pariza. Naime, ova ženka belgijskog ovčara nastradala je u policijskoj raciji, kada je žena samoubica aktivirala bombu.

Podsetite se:  VEST DANA: U terorističkim napadima u Parizu poginuo pas Dizel!

Srećom, iz sveta nam stižu i malo veselije naslovi. Naime, Rusi su poklonili Francuskoj štene, u nameri da bar na taj način umanje nenadoknadivi gubitak. Ruski zvaničnici saopštili su da je ovo pre svega čin solidarnosti sa francuskim narodom. Ruski narod se i sam nedavno suočio sa velikom tragedijom, tako da time ovaj njihov postupak dobija na težini i šalje jasnu poruku da u ovim teškim vremenima, treba da budemo okrenuti jedni ka drugima.Rusi su poklonili Francuskoj štene petface2

Kako pišu strani mediji, radi se o štenetu po imenu Dobrinia, a samo ime potiče od viteza koji je poznat po dobroti, hrabrosti pomaganju ljudima. Ona će biti predati u ruke francuskoj policiji, kako bi nastavila da gazi hrabrim stopama svoje prethodnice.

Ovaj gest svakako treba da bude svetli primer i putokaz da u teškim vremenima koja su nas zadesila ne okrećemo glavu od ljudske nesreće.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNEUSTRAŠIVOST NA DELU: Ovi ljubimci su toliko hrabri da bi im svako pozavideo (VIDEO)
Sledeći tekstMAKEDONIJA: Irac Mark i labrador Pajo neumorno koračaju za decu obolelu od raka

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime