Naslovna VESTI PSI Fotografija koja je srušila Internet: Žena pokrila napuštenog psa ćebetom i mazi...

Fotografija koja je srušila Internet: Žena pokrila napuštenog psa ćebetom i mazi ga!

0

Svetsko prvenstvo u fudbalu održava se u Rusiji, od 14. juna ove godine. Osim sportske euforije, iz ove države nam dolaze i loše vesti, ako je sudeći po izjavama ljubitelja životinja. Naime, mediji optužuju ruske vlasti da se u gradovima u kojima će se igrati utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu 2018. godine masovno ubijaju psi lutalice i da se u tu svrhu troše ogromne sume novca.

RUSIJA: Divni beluga kitovi ZAROBLJENI u putujućem cirkusu

Zaštitnici životinja tvrde da se broj napuštenih pasa naglo smanjio otkako su pripreme za Svetsko fudbalsko prvenstvo ušle u završnu fazu. Tako, na primer u Rostovu na Donu, bilo ih je 4.500, a poslednjih meseci 2017. godine taj broj je smanjen za 10%. Takođe, oni navode kako su sume, koje su gradovi planirali da potroše na izvršenje ovog zadatka, ogromne, pa će tako Jekaterinburg izdvojiti 32,5 miliona, Sankt Peterburg 29,4 miliona, Samara 8,9 miliona…

Rusiji petface
Psi u Rusiji

Da li je ovo još jedna medijska hajka ili ne, istražićemo u narednim danima, ali jedna fotografija nam vraća veru u tamošnje ljubitelje životinja.

Jazavičar, kog su gurali u cev pred našim predsednikom, UDOMLJEN!

Naime, ispred jedne prodavnice, žena je ćebetom pokrila napuštenog psa, čiji nas je izraz lica potpuno rastužio. Ona ga čak i mazi i pokušava očigledno da mu pomogne, a prolaznik koji je usnimio fotografiju nije ni slutio da će ona postati viralna!

Bilo kak obilo, ovakvi gestov nam vraćaju veru u ljude i veru da postoji i dalje ono dobro koje će nadvaldati zlo!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.