Naslovna VESTI PSI BUDVA: Demolirao plažni bar, jer mu nisu dali da uđe sa psom!

BUDVA: Demolirao plažni bar, jer mu nisu dali da uđe sa psom!

5
sa psom petface

sa psom: Iako je sve više lokala, kafića, restorana, ali i objekata drugih namena „pet friendly“, neki ostaju pri svom stavu: psima i drugim životinjama nije mesto među ljudima koji ispijaju kafe ili uživaju u svom ručku!

Bilo kako bilo, današnja priča nam sugeriše kako se neki sa ovom zabranom jednostavno ne mire!

Pročitajte još:
PRVI I JEDINSTVEN: Otvoren prvi kafić za pse!

Kako prenose crnogorske „Vijesti“, jedan muškarac je demolirao lokal nakon što mu je osoblje saopštilo da je za njegovog psa ulaz zabranjen!

sa psom petface

– Prema riječima očevidaca, muškarac je, nakon što su mu zabranili da uđe sa psom, ispratio suprugu i dijete do automobila, da bi se potom vratio i počeo da razbija lokal. Reč je o jednom plažnom baru u Bečićima, prenose „Vijesti“.

Pročitajte još:
BEOGRAD: Stanodavac je rekao: ili pas ili vi iz stana! Marko je odlučio – selimo se!

Da li je ova odluka ipak preterana ili ne? Da vas čujemo! 😉

Šta biste vi uradili kada bi vam rekli da vaš ljubimac tu ipak nije dobrodošao? Možda je jednostavno mogao pronaći drugi, „pet friendly“ lokal,.. 😉

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVIDEO KOJI SE RETKO VIĐA: Krici magaraca koji se opraštaju od uginulog prijatelja!
Sledeći tekstMARK JE HEROJ: Rizikuje svoj život i spašava pse spremne za mučenje i klanje!

5 KOMENTARA

  1. Stoji da je preterao, ali kako svuda na zapadu je moguce da sedis sa ljubimcem u basti kafica, a jedino na balkanu je to ne moguce. U vieni ljubimce prevoze u autobusima i niko se ne buni. Da li je nemacka doga ili pomeranac nije problem. A ovde nigde ne mogu da udjem sa ljubimcem. Cak i gde se ne prodaje prehrambena roba.

  2. Pa mi smo nesto posebno zaostali i nikad se becemo pomaci sa te tacken sta smeta da covek uzme svog ljubimca u basti restorana sta on rsdi osim sto sedi i ceka ja vise nikad nebi otisla tamo.

  3. Preterao jeste ali samo iz razloga sto ce on sad snositi posledice. Ali ova “gospoda” sto misle da su bolji od zivotinja nista bolje i ne zasluzuju tako da neka je covek odradio sto mu srcu milu.

  4. tja… u Holandiji od 30 marta do 30 septembra psima zabranjen pristup na svim vecim plazama. ranije su vlasnici mogli do 7.00 ujutro i poslije 21.00 uvece jos da setaju ljubimce a sada je zabranjeno. Zelmja je “pet friendly”, nema psihopata koji bi pse po ulicama sutorali ili trovali, ali ljeti ima dosta djece i hrane na plazama pa je donesena takva odluka… U vecinu restorana se smije sa psima…

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime