Naslovna VESTI PSI SAM I POVREĐEN NA KIŠI: Automobil ga je udario, nije se zaustavio...

SAM I POVREĐEN NA KIŠI: Automobil ga je udario, nije se zaustavio i ostavio kuče sa TRI SLOMLJENE NOGE! (VIDEO)

0
sam i povređen petface

Ovaj mučeni pas je smogao toliko snage da se pomeri sa prometne ulice, na kojoj su ga udarila kola, i legne na jednu blatnjavu površinu. 

Pas je zadobio ozbiljne povrede nogu, bilo je nekoliko preloma koji su napravili ogromne probleme psu, zapravo štenetu od svega šest meseci. 

PROČITAJTE I:

ON NIJE ZNAO DA SE BRANI: Napali su ga drugi psi i sada ima OGROMNE POVREDE PO TELU! (VIDEO)

OVAJ PAS IMA TALENAT: U jednoj igri pobedio je svoju vlasnicu! (VIDEO)

NAJJAČI PREDSEDNIK NA SVETU: Predsednik Irske svuda ide sa svojim VOLJENIM PSOM! (VIDEO)

Vozač koji ga je udario svojim automobilom, nije se zaustavio niti je na bilo koji način pružio, pozvao ili ponudio pomoć. Ne zna se ko je to uradio i to je sada veoma teško utvrditi. 

Kada su ljudi iz Stray Paws, spasilačke organizacije izašli na teren, zatekli su bespomoćno kuče kako leži u blatu pored puta. Pas je odmah zbrinut u njihova kola i hitno odveden veterinaru kako bi mu se ukazala prva pomoć.

Veterinar je utvrdio prelom na tri noge, ali pas je bio isuviše izmučen životom, a verovatno i rođenjem na ulici da je bio dehidriran, mršav i anemičan. 

Pas je brzo podvrgnut terapijama i svom potrebnom veterinarskom tretmanu kako bi se što pre otporavio. Borba za njegov život je bila teška i neizvesna, ali na kraju uspešna.

Srećom, pas je uspeo da se izbori i postao je predivan i prelep pas koji sada čeka na udomljenje, ali nadamo se da će prvo zaboraviti sve muke koje je prošao i pronaći najbolji dom u kojem će ga okruživati ljubav i pažnja. 

Grozno je to što mu se dogodilo… 🙁

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.