Naslovna VESTI PSI SAM NA SVETU: ostavljen u šumi bez igde ikoga (VIDEO)

SAM NA SVETU: ostavljen u šumi bez igde ikoga (VIDEO)

0
sam na svetu

Iako ne postoji logično objašnjenje, činjenica je da se crni psi i mačke teže udomljvaju. Ovaj užasni fenomen može da se pripiše jedino sujeverju koje je i dalje prisutno u našem narodu. Ali, to je surova istina – crni psi i mačke izuzetno teško nalaze domove i retko ko pita za njih. Ostavljeno u šumi, samo i bez igde ikoga, ostavljeno u šumi, ovo štene je danima lutalo, gladno i iznemoglo.

Tražilo je svoju mamu, dezorjentisano a od slabosti je padalo i jedva hodalo. Za vodu se snalazilo onda kada je padala kiša, a glad je utolio sa travom u šumi. Tužna priča i sudbina jednog malog bića koje je tek započelo život. Nekoliko dana bio je prepušten sam sebi, da bi na kraju ostao pored jednog drveta u nadi da će ga neko naći. Ipak, ima i dobrih ljudi pa ga je pronašao čovek koji ga je odveo u Udruženje Subotičke njuškice.

PRETUŽNO: Pas spasilac tuguje na grobu svog druga iz azila

KOTEŽ, IPAK SREĆAN KRAJ: Ova dva psa ostavljena su na hladnoći u kutiji

Kada su ga volonteri videli, bilo je jasno da moraju odmah nešto da preduzmu, jer na tako malom psu bilo je preko 70 krpelja. Smestili su ga u privremeni smeštaj, utoplili i oporavili. Ovo divno štene živi trenutno sa još devet pasa i hitno traži dom. Crni psi su kao i svi ostali – puni ljubavi, privrženi, nežni i nimalo obični. Ovaj mali borac zaslužuje da nađe dom u kojem će dobiti sve ono što i sam može da pruži – neverovatnu ljubav i vernost, kakvu samo psi poznaju!

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDIRLJIVO NOVO PRIJATELJSTVO – Jedna PATKA spasla psa SLOMLJENOG SRCA (VIDEO)
Sledeći tekstJEZIVO: ubio vučicu pa rasporio da prebroji štence! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime