Naslovna VESTI MAČKE Ako se pitate šta vaša mačka radi sama kod kuće, ovaj VIDEO...

Ako se pitate šta vaša mačka radi sama kod kuće, ovaj VIDEO će vam odgovoriti!

0
sama kod kuće petface

sama kod kuće: Ukoliko ste vlasnik mace ali i nekog drugog kućnog ljubimca, onda vam je bar jednom kroz glavu prošlo pitanje – šta radi kada je sama kod kuće? Da li su mačke zaista toliko nezavisne da mogu ostati celog dana same?

Ono što treba da znate je da mačke mere vreme po svom „unutrašnjem satu“, tačnije po navikama koje su stekle tog svog života. Dakle, vaša mačka tačno zna kada se budite vi, kada ona, kada dobija svoj prvi, drugi, treći,..obrok, kada se igrate sa njom i slično!

Pročitajte još:
PAS SAM U KUĆI: Ovaj krevet nije tvoj! (FOTO)

sama kod kuće petface

Ukoliko vaša maca živi isključivo u kući i nikada ne izlazi napolje, onda znajte da je dnevna interakcija sa vama ili nekim vašim članom porodice – sve što ona ima. Nije neobično da mace, usled usamljenosti, razvijaju i određene promene u ponašanju i izraze nezadovoljstvo na neki, sebi svojstven način!

Pročitajte još:
8 razloga zašto nikad ne bi trebalo da udomite mačku sa ulice!

Ukoliko vaša maca ipak mora da ostane sama kod kuće pa i na kratko, osigurajte joj dovoljno hrane i vode. Ne bi bilo loše da macu neko i poseti, ukoliko ste odsutni više od 24 sata!

Međutim,.. video koji vam predstavljamo će nas poooootpuno opovrgnuti! 😀 On na malo drugačiji način odgovara zantiželjnim vlasnicima na pitanje – a šta kada maca ostane sama kod kuće!

UŽIVAJTE!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstRAJ ZA MAČKOLJUPCE: Revija mačaka okupila je veliki broj krznenih lepotica!
Sledeći tekstOvaj pas se ne razdvaja od autističnog dečaka, čak ni dok je mališan u bolnici!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime