Naslovna VESTI PSI SAMANTA HEROJ – Spasla slepog vlasnik iz zamrznutog jezera

SAMANTA HEROJ – Spasla slepog vlasnik iz zamrznutog jezera

0
pas spasao vlasnika

Labradorka Samanta je ponovo dokazala vernost, hrabrost i pamet koju pokazuju psi kada se nađu u opasnim situacijama. Da nije bilo nje u trenutku nesreće koja je zadesila njenog osamdesetčetvorogodišnjeg slepog vlasnika on bi se gotovo sigurno smrzao i udavio u zamrznutom dubokom potoku.

Prema izveštajima, ovaj gospodin se tokom šetnje sa svojom ljubimicom spotakao, okliznuo i upao u zaleđen potok u mestu Limington u državi Mejn. Čovek je zbog problema sa vidom bio proglašen pravno slepim i odmah je počeo da doziva u pomoć. Srećom, jedna žena je čula njegovo zapomaganje i odmah je pozvala kancelariju šerifa okruga Jork.

pas spasao vlasnika

Kada je policija stigla, zatekla je Samantu koja je uznemireno lajala sve dok policajci nisu počeli da je prate. Ona ih je dovela tačno do mesta gde se nalazio njen vlasnik.

POTRAGA ZA MICOM – Nalazaču sledi nagrada od 250 Eu!

Slepi čovek nije mogao da se izvuče iz ledene vode i već je bio u stanju hipotermije. Oni su mu potom pritekli u pomoć i izvukli ga iz ledene vode i odvezli u lokalnu bolnicu. Prema zvaničnicima, njegova telesna temperatura je već pala na 29 stepeni i pretila mu je smrt od smrzavanja.

pas spasao vlasnika

Inače, Samanta nije jedini pas koji je nedavno spasio život svog vlasnika. U Los Anđelesu je pas Sendi spasao svoju 88-godišnju vlasnicu koja je pala ispred svoje kuće. Nesrećna starica nikako nije mogla da ustane i ko zna kako bi se sve završilo, a onda je ugledala gospodina Vajta iz susedstva koji je prebacivao svoje kante za smeće u svoje dvorište.

SPAS U POSLEDNJI ČAS – Žena sprečena da baci štene u reku!

Rekla je svom ljubimcu: „Idi po njega!“. Sendi je brzo pojurila ka Vajtu a on je kasnije izjavio: „Lajala je na mene kao da hoće da mi govori: Imam nešto da vam pokažem, pratite me! I ja sam je poslušao i tako stigao do gospođe Gvendole.“

Gospodin Vajt je pomogao nesrećnoj starici da ustane, uverio se da nema težih povreda i otišao zapanjen pameću i vernošću njene ljubimice Sendi.

Izvor:  dailypaws.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOTRAGA ZA MICOM – Nalazaču sledi nagrada od 250 Eu!
Sledeći tekstTUŽNO I POTRESNO! – Pas Oliver moli na ulici da ga neko uzme (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime