Naslovna VESTI PSI SAMO LUKSUZ: U ovom smeštaju za pse nema ništa osim ČISTOG LUKSUZA!...

SAMO LUKSUZ: U ovom smeštaju za pse nema ništa osim ČISTOG LUKSUZA! (VIDEO)

0
samo luksuz petface

San Francisko dobio je ime po Franji Asiškom, zaštitniku životinja. Važi za grad u kojem se ljubimci naročito poštuju. Ima dosta prostora za šenju i igru pasa, kao i klimu koja im pogoduje. Međutim, u ovom gradu tretman pasa postao je pravi biznis, piše portal B92.

To je tako jer San Francisko ima reputaciju grada u Americi u kojem se najteže radi, te mnogi nemaju vremena ni prostora da se posvete svojim ljubimcima. 

PROČITAJTE I:

Otvaraju se NOVI KAFIĆI za francuske buldoge – „The Happenstance“ i „Pug Cafe“

U ovom gradu, naime, niču hoteli i saloni za brigu o psima i zabavu pasa. Cene u pojedinima kreću se do 7.500 dolara mesečno, što je slučaju centra za negu pasa “Dogi stajl” (Doggy Style). Ova kompanija ima osnovni članski paket od 250 dolara mesečno, kao i raskošni paket od 1.500 dolara, stoji na B92.

Za taj novac dobijate mural svog psa na njihovom “Zidu slave”, servis za preuzimanje i dovođenje psa, kao i privatnu rođendansku žurku za 12 pasa i njihove vlasnike. 

U Dogi stajlu postoji i poseban prostor za ljude, kako bi pili kafu, radili ili provodili vreme na internetu dok je njihov pas unutra. 

Iako ulažu dosta novca u tretman pasa, deo njihovog novca odlazi u humanitarne svrhe, a vode se sloganom da vlasnici, koji imaju uslova za to, treba da ugode svom psu. 

U San Francisku postoje i jeftinije opcije za one koji nemaju toliko sredstava, kao što su dnevna briga i šetači pasa, navodi B92.

Mnogi građani osuđuju luksuzne centre za brigu o psima jer se otvaraju usled humanitarne krize i beskućništva u ovom gradu. 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.