Naslovna VESTI PSI OTKUCAVAJU MINUTI: Samojed Aki iz Zaječara, biće uspavan do kraja dana. NE...

OTKUCAVAJU MINUTI: Samojed Aki iz Zaječara, biće uspavan do kraja dana. NE DOZVOLIMO!

3
samojed Aki petface

– On je samojed Aki, koji će zbog agresivnosti, BITI USPAVAN DANAS. On je trenutno u Prihvatilištu, a vlasnik je dao saglasnost da se uspava, jer je neudomljiv! Ima li koga?, ovako glasi apel iz zaječarskog Udruženja BETA!

Naime, samojed je doveden u zaječasrko Prihvatilište, od strane vlasnika, sa izgovorom da je agresivan. Kako su rekli – napao je komšijskog psa i ne žele ga više. Tek tako dignute ruke!

samojed Aki petface

– Oglašavali smo ga, porodični ljudi su se javljali, ali rekli smo da nije dobar za dom sa decom. Iz nekog razloga ih se boji i hoće kad kad da skoči na njih, rekli su iz Bete!

Pročitajte još:
DA LI JE MOGUĆE: Kaju iz Zaječara niko neće, jer je „buljava“!

Jednog dana iz Zoohigijene stižu lepe vesti – samojed je udomljen kod nekog dečka iz Zaječara. Međutim, samo nekoliko meseci potom, Zaječarci počinju da se javljaju Udruženju Beta kako „nikakav, prljav, jadan samojed šeta po Grljanu, mestu pored Zaječara“.

– Rekli smo ako ga ponovo vide, da nam obavezno jave. Međutim, prošlo je mesec dana i zove nas neki čovek sa ovakvom pričom:

”Pre nekoliko dana je došetao ispred moje kapije samojed, koga sam pustio u dvorište i pokušavao da nađem vlasnika. Iz Grljana sam. Našao sam čoveka koji ga je uzeo od nekog momka iz Zaječara, a momak iz Prihvatilišta. Čovek ga više ne želi, jer mu je napao dete. Međutim, sa mojom decom se super slaže, oni ga maze, šetaju. Ali, moj sestrić ga je šetao pre neki dan i on je skočio na devojčicu na ulici. Dolazila je i policija. Nisam mogao da objasnim da pas nije moj, već mu tražim pravog vlasnika. Moram da ga dam, jer mi je žao da bude na lancu. Molim vas, pomozite.”

samojed Aki petface

Volonteri zaječarske Bete dali su mu ime Aki. Ima otprilike dve godine. Odbacivanje, boks, menjanje vlasnika, lanac…postali su sastavni deo njegovog života. Aki će biti kastriran i spreman da nekome, uz dosta strpljenja, postane pravi prijatelj.

Pročitajte još:
Još jedna priča o lošim i nesavesnim vlasnicima: Ostavili kunića i rekli da ga ne žele više!

– Iako je naglašeno da nije dobar sa decom, sigurni smo da uz dosta rada i strpljenja Aki može postati sjajan ljubimac. Pomozite da mu život ucinimo lepšim, napisali su iz Bete.

On će danas, ukoliko mu se ne pronađe porodica, BITI EUTANAZIRAN! Šerujte ŠTO PRE! Pas se nalazi u Zaječaru, ali je prevoz do bilo kog mesta u Srbiji biti obezbeđen!

Kontakt: 0694512382 ili Facebook page Udruzenje Beta – Zajecar

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVRDNIK: Psi bačeni u rupu sa leševima životinja. Daniela uspela da ih izvuče žive!
Sledeći tekstJEDAN ŠER MNOGO ZNAČI: Maca Prevrtač traži dom! (VIDEO)

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime