Naslovna VESTI PSI PAS HEROJ: Sandi je svojoj vlasnici SPASIO ŽIVOT svojom brzom reakcijom!

PAS HEROJ: Sandi je svojoj vlasnici SPASIO ŽIVOT svojom brzom reakcijom!

0

Sandi je njen anđeo čuvar, od početka njihovog zajedničkog života, a tako će biti i do kraja. Ona će mu večno biti zahvalna… Za svaki proveden trenutak sa njim, za svaku pruženu šapu, veseli skok u krilo, za SPAŠENI ŽIVOT! Gvendola Džonson je večno zahvalna svom psu Sandiju koji je odigrao presudnu ullogu u njenom spašavanju!

10. jula, Gvendola (88) je izašla na ulazna vrata kuće i nešto se odjednom desilo. Pala je na zemlju, ne mogavši da ustane i pozove pomoć. Agonija je počela!

– Nisam se mnogo povredila, ali nisam mogla da ustanem – rekao je ona za NBC Los Anđeles.

KAKVA VEST: Kompanija PLAĆA zaposlenima da udome napuštene životinje!

Dok je Gvendola ležala na podu, Sandi je uspeo da primeti čoveka, Kirka Vajta koji je obavljao svoje svakodnevne obaveze. Sandi mu je ubrzano prišo i na svoj način mu je zatražio pomoć. Sigurnosni snimci iz Gvendoline kuće pokazali su da je Sandi brzo pojurio prema Vajtu i počeo da laje na njega, pokazujući mu da nešto nije u redu.

PAS HEROJ: Sandi je svojoj vlasnici SPASIO ŽIVOT svojom brzom reakcijom!

– Način na koji je lajao govorio je da se nešto ozbiljnoi loše dešava, bukvalno me je dozivao da krenem za njim! – rekao je Vajt za NBC Los Anđeles.

STERILIZACIJA: Zašto vlasnici ljubimaca beže od nje a onda kukaju kada ugledaju napuštene pse i mačke?!

Dok je Gvendola nepomično ležala na zemlji i trpela bolove, pomoć je stigla! Sandi je uz pomoć Vajta svoju najbolju drugaricu spasio, jer, kada je hitna pomoć stigla, rečeno je da je Gvendola povredila kuk i da ne bi mogla ni da se pomakne sama. Sreća je što je Sandi brzo reagovao!

Ljubimci, naši divni i veliki prijatelji su u svim situacijama tu za nas! Ovo je jedna prelepa priča sa srećnim krajem. Ovo je prvenstveno priča o velikoj i nesebičnoj ljubavi a nakon toga i priča o spašavanju.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

IZVOR: People.com FOTO: unsplash/pinterest

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.