Šapa šou na Sava Promenadi

Vreme je za novog ljubimca! Pre nego što se odlučite da štene ili macu kupite, setite se da je mnogo onih čupavaca bez doma koji će vam bez ikakvog novca pružiti svu ljubav ovog sveta. Šapa šou u organizaciji Beograda na vodi, u subotu 6. jula od 18.00 sati na Sava Promenadi,  jedinstvena je prilika da vam neka njuška ukrade srce!

Za one koji su spremni da svoju porodicu prošire za jednog (ili više) krznenih članova, pripremili smo najšarmantnije kuce koje su takođe u potrazi za domom u koji će se ušuškati i porodicom koju će do neba zavoleti. Garantujemo da će vam njihove oči istopiti srca, a umiljatost ostaviti bez teksta.

Sa nama će biti drugari iz Udruženja “Klempa” iz Zemuna, koji će dovesti svoje četvoronožne čupavce koji traže novi dom. Možete da ih vidite, saznate nešto više o njima kao i da pomognete šapicama o kojima ovo Udruženje brine.

I to nije sve! Za sve prisutne ljubimce, pripremili smo paketiće, tako da niko neće otići praznih šapa.

Beograd na vodi za sve ljubitelje maca i kuca organizuje i Šapa šou izložbu, gde će se za naklonost strogog ali pravičnog žirija, kućni ljubimci takmičiti u brojnim kategorijama. Nagrade za ove simpatične kategorije su i više nego primamljive, zato OBAVEZNO SE PRIJAVITE i dođite da se družimo i uživamo sa našim ljubimcima!

Šapa šou na Sava Promenadi

Ako mislite da je vaše ljubimče najlajavije, najelegantnije ili možda najnemirnije, očekujemo vas na Promenadi da proverimo da li ste u pravu. Vidimo se!

    *Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.