Naslovna VESTI PSI SARAJEVO: Tražio da se inspektorka izvini psu zbog klevete i duševnih boli!

SARAJEVO: Tražio da se inspektorka izvini psu zbog klevete i duševnih boli!

1
izvinjenje psu petface

Opštinski sud u Sarajevu doneo je presudu da Ekrem Milić ne mora da plati kaznu zbog navodnog nevakcinisanja psa Montija. Pre presude na njegovo insistiranje u sudski zapisnik unesen je zahtev da se inspektorka izvini psu i vlasniku. On je tražio da se to unese u zapisnik, jer je kako kaže na kraju dokazao da je njegov pas bio vakcinisan, a inspektorka je tvrdila drugačije.
Milić i inspekcija spore se od 2013. godine, kada je inspektorka Saida Čapljić izrekla kaznu u iznosu od 300 KM, tvrdeći da Monti tada nije bio uredno vakcinisan i čipovan.
“Ta inspektorka prilikom posete na našu kućnu adresu, iako je u stanu tada boravila moja kćerka, nije zatražila rodovnik i pasoš Montija, u kojem su evidentirane sve vakcine, čak i tablete protiv parazita ili zapisnici sa izložbi na kojima je Monti učestvovao”, za „Nezavisne novine“ priča Milić.
On je istakao da ovo što je postigao smatra uspehom i pomakom u borbi za dostojanstvo kućnih ljubimaca, jer se pas kao ljubimac i najbolji prijatelj ne ceni kao na Zapadu.
“Moj Monti i dalje čeka uživo svoje izvinjenje i uprkos tome što ga na kraju i neće dobiti, ovaj zapisnik je velika pobeda i za nauk svima koji se budu ponašali kao pomenuti. Da sam išta uradio protiv zakona, ne bih se bunio ni najmanje, ali ovako ne dam da lažu na mog Montija”, govori Milić.
Inače, još jedna zanimljivost u vezi sa ovim psom je da je Monti jednom prilikom sam uhvatio provalnika i sprečio potencijalnu krađu, za šta ga je policija odlikovala!
Šta kažete na ovo? 🙂

Izvor, Foto: nezavisne.com

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOMOZIMO IM: Maca, maskota beogradskog kulturnog centra GRAD, nestala!
Sledeći tekstPRAVDA ZA KEJTLIN: Uhapšen čovek koji je psu vezao njušku selotejpom!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime