Naslovna VESTI PSI SEĆANJE NA TRAGIČNO NASTRADALU PRINCEZU DORU! Zauvek u srcima onih koji su...

SEĆANJE NA TRAGIČNO NASTRADALU PRINCEZU DORU! Zauvek u srcima onih koji su je poznavali! (VIDEO)

0

Video je urađen u znak sećanja na čokoladnu princezu, labradorku Doru, na godišnjicu od kada su je ovi dobri ljudi tragično izgubili. Ona je bila član porodice, odan prijatelj i ostaje zauvek u srcima svih  koji su je voleli.

A šta se zapravo dogodilo i šta je to što je slomilo srce svih ljubitelja ova dva labradora i Arčija ovdojilo od njegove prijateljice, nabolje je da ne prepričava. Prenećemo vam u celosti šta se to dogodilo, kako je to napisano i objašnjeno:

JUTJUBER UDOMIO SVE PSE IZ AZILA: Video oduševio 20 miliona ljudi! (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

ZITA IMA JEZIVIH 18 KG I BROJNE KOMPLIKACIJE! Željna je ljubavi i toplog doma!

Naravno da znam da umiru ljudi, da stradaju deca, da ima mnogo nesreće oko nas. Sve je to veliki gubitak i bol, ali postoje u našim srcima mesta za ljubav posebne vrste. Ta bića koja tako malo traže, a puno daju, postanu pravi deo porodice, sažive se sa nama i nezamislivo je izgubiti ih. Arči i Dora su ne samo deo moje porodice, već i mog kolektiva. Živeli smo našu prelepu bajku, kroz slikovnice o Arčiju i Dori pričali smo vam priče iz našeg života, želeći da vam pokažemo kako se može iskreno voleti i razumeti.

Dorica je tako nesrećno stradala… Obožavala je da se igra sa lopticom, a ugusila se iznenada baš sa lopticom sa kojom se igrala godinama. To su ti trenuci, kada se sve okrene naopako…

Napustila nas je za nepuna dva minuta… Dali smo sve od sebe da je spasemo, borila se i ona, gledala nas je i sa otvorenim okicama nas je napustila. Srce nam se tada pocepalo… Nestvarno je da je nema, stoji prazna crvena činijica za hranu, tu su njene ogrlice, peškiric sa izvezenim imenom, njeno jastuče i ponjavica koju je nosala po ceo dan po dvoristu. Boli do ludila… Ali tako mora kada iskreno volimo. Biće potrebno vreme, ali zaborava neće biti i ne treba biti. Moja vrtirepka me naučila da budem strpljiviji, da budem uporan i da poštujem i nekog ko je drugačiji.

DORA10. jul 2014 – 25. jul 2019.Zbogom moja čokoladna lepotice, nemirušo moja, vrtirepko, pumo, kraljice! Pre svega…

Gepostet von Labradori Arči i Dora am Donnerstag, 25. Juli 2019

Poslednjih dana se nije odvajala od mene i Arčija. Ne verujem u neke bezvezne priče, ali kao da je želela da budemo što duže i više zajedno. Prazno je bez nje, Arči i ja smo sada dva usamljena momka koji moraju da nauce da žive bez njihove najdraže princeze, ali i da je čuvaju u srcu dokle god dišu. Hvala!”

Dora, nedostaje i dalje istim intezitetom kao i prvog dana! Nisi zaboravljena i nikada i nećeš biti!

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstHEROINA MESECA! Ovo je Mirna – Spasila je čoveka iz poplavljenog podvožnjaka dok su je ljubimci strpljivo čekali i bodrili!
Sledeći tekstMAČKA POZITIVNA NA KORONAVIRUS: Naučnici otkrili kako se zarazila!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime