Naslovna VESTI PSI Sećate se Bebana, šteneta polivenog kiselinom? UDOMLJEN JE!

Sećate se Bebana, šteneta polivenog kiselinom? UDOMLJEN JE!

0
udomljen beban petface

Beban je štene koje je ujedinilo region. Pomoć za njega – kako materijalna tako i pomoć u podršci – stizala je iz celog sveta! O njemu se brinula Ivanka – vodila ga na terapije, ali što je najvažnije – pružala mu ogroooomnu ljubav! Ljudi iz “Crvene šapice” su pratili njegovo stanje, pomagali Ivanki, skupljali pomoć za njegovo lečenje. Ono za šta su oni, ali i mi sa Petface-a, apelovali jeste NAĆI MU STALNI DOM! I…sada sa ponosom kažemo – USPELI SMO, SVI ZAJEDNO!
udomljen beban petface
„Danas za vas imamo prelepu vest! Beban, koji je dirnuo mnoga srca je nedavno našao svoj TRAJNI DOM“, redakciji Petface-a javila se Tina Mijović iz Kragujevca, predsednik „Crvene šapice“.
Vest koja nam je razvukla osmeh na lice! Prema njenim rečima, Bebana je udomila divna Tina iz Slovenije, koja trenutno radi u Srbiji, gde će i biti neko vreme, a onda zajedno putuju u Sloveniju.
„Tu će ostati do kraja jula. Dobio je sve vakcine, a veterinar do samog polaska prati njegovo stanje. Čeka ga još test titracije i onda putuje u EU. Hvala svima“, rekla nam je Tina.
U prilog priče poslala nam je i fotografije na kojima se vidi u najmanju ruku da je Beban PRE-SRE-ĆAN! Žeeeeelimo mu svu sreću ovog sveta sa Tinom, jer smo sigurni da je zaslužio život pun ljubavi!

POGLEDAJTE GALERIJU:

Foto: Privatna arhiva

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBEOGRAD: Zapostavljeni pas Badi danas izgled OVAKO! (FOTO)
Sledeći tekstFENOMENALNA KAMPANJA: Dalmatinci u glavnoj ulozi reklame protiv kancera kože!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime