Naslovna VESTI PSI Sećate se NAJNESREĆNIJEG PSA U SRBIJI, e pa udomitelji su odustali, ON...

Sećate se NAJNESREĆNIJEG PSA U SRBIJI, e pa udomitelji su odustali, ON JE PRETUŽAN!

0
secate se najnesrecnijeg psa u srbiji

Sećate se NAJTNESREĆNIJEG PSA U SRBIJI? E pa ovo je još nesrećnije što mu se desilo. Odustao je potencijalni udomitelj. I pored nekoliko dana euforije, ipak je udomitelj odustao, a žena kod koje se nalazi pas navodi da joj je neverovatno da je interesovanje za ovog psa splasnulo.

-Da li je realno da je interesovanje za ovog psa totalno splasnulo!? Da li je realno da posle par hiljada deljenje i dalje nema normalne osobe koja bi ga udomila!? Nije ovo prvi put da pojedem go*no i podmetnem leđa kad niko drugi neće i zakopam sebe još dublje. Hvala na pohvalama, zaista nije potrebno da me hvalite i blagosiljate ali je potrebno da neko od vas ovom mučenom psu pruži dom. Ima li takvih, zapitala se žena koja je spasila ovu kucu.

PROČITAJTE I:

NAJNESREĆNIJI PAS SRBIJE: Pas je na lancu, star je, a izvori kažu da žele da ga eutanaziraju!

Ona navodi da je pas kastriran i da bio u punom jeku, što se tiče parenja, tako da joj je po dvorištu nastao haos. 

-Molim vas da zajedno pokušamo da mu nađemo dom. Danas je kastriran, nagon mu je bio u punom jeku, naskakao je i na ženke i na mužjake, haos u dvorištu. Dug za kastraciju je 2.000 din, a trebao bi da se zaštiti od buva i krpelja. Ako neko želi da pomogne neka se javi, objasnila je i pozvala ljude da mu pomognu, žena koja ga je spasila…

Da podsetimo, pas se nalazi u Beloj Crkvi, to se može videti na osnovu posta koji je postavila jedna žena, i ta objava je kasnije podeljena na Fejsbuk stranice mnogih udruženje koja brinu o bezbednosti i zaštiti životinja.

U opisu posta je napisano: “Ceo život na lancu u firmi u kojoj je odrastao. Sada kada je ostario žele da ga uspavaju. Da li postoji neko ko bi ovom mučeniku spasao život i omogućio mu da poslednje godine života provede dostojanstveno !? Hitno je, dani su u pitanju!”

Nadamo se da će ova kuca biti udomljena, da će joj se muke pretvoriti u prelepi život sa svojom novom porodicom.

Budite jaki na delima, a ne na rečima..!

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOvo je CRNA LISTA SRBIJE: Ovo su priče životinja koje su proteklih meseci ubijene ili umrle od zanemarivanja!
Sledeći tekstKAKO ZAŠTITITI MAČKU OD VRUĆINE: Teško je otkriti, mačka neće doći do vlasnika da mu kaže!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime