Naslovna VESTI PSI DIVNO DIVNOOO: Sećate se štenaca koji su upali u poljski toalet, sada...

DIVNO DIVNOOO: Sećate se štenaca koji su upali u poljski toalet, sada izgledaju ovako!

1
ozbiljne opekotine petface

Sećate li se kučića koji su pronađeni u decembru prošle godine, kada su upali u poljski toalet na ciči zimi? Oni su tada bili smrznuti i uplašeni, nisu smeli spustiti glavu ni sekund kako se ne bi ugušili. Ali tada su ih pronašli ljudi iz Udruženja Beta iz Zaječara i spasili ih, okupali i ugrejali.

Sada ova priča dobija divan završetak. Udomljeni su i sada žive u domu punom ljubavi i pažnje prema njima. Prosto je neverovatno, da su ovo ta dva štenca koja su bi u tako nezgodnoj situaciji, mi smo oduševljeni njihovom transformacijom.

PROČITAJTE I:

HOROR: Dva dana su kučići zapomagali iz POLJSKOG TOALETA, svi su ih čuli, ali niko nije hteo da im pomogne!

-Cvileli i preklinjali za pomoć. I svi iz komšiluka su se pravili gluvi! Niko nije otišao da proveri šta se dešava. A onda nam je jedna žena javila da su najverovatnije u izmetu, u toaletu koji se više ne koristi i da će uginuti od smrzavanja, ukoliko im neko odmah ne pomogne. Otišle smo što smo brže mogle. Tražile smo ih preko sat i po vremena. čule smo ih sve tiše i tiše i konačno našle kada su već bili iznemogli, napisali su u svom postu na Fejbuku iz Udruženja Beta Zaječar.

Kako podsećaju iz Bete dva dana su oni tako stajali. Da su seli, udavili bi se, jer su bili u izmetu do guše.

ozbiljne opekotine petface

-Ne možete ni da zamislite kako smo ih izvlacile kaiševima i povocima. No, to je sve sada iza njih. Našli su super smeštaj, a odmah i dom. Daaaa, isti dom. Da se brat i sestra ne odvajaju. Ne biste verovali koliko su vezani i sve rade zajedno. Našoj sreći nema kraja. Pogledajte koliko su lepi i koliko uživaju. Hvalaaa na svemu. Hvala svima vama na deljenju njihove priče i pomoći, navode iz Bete.

Koliko smo samo ponosni na ove dve kuce i na to kako su se izborili sa svim što ih je snašlo, a onda našli i dom. Bravo, divna priča sa srećnim krajem.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.