Naslovna VESTI PSI NOVI ŽIVOT – Posle sedam dugih godina samoće, Zelda je danas srećna.

NOVI ŽIVOT – Posle sedam dugih godina samoće, Zelda je danas srećna.

0
Usamljeni pas na polju

Zelda, mala napuštena kuca, provela je 7 godina svog života lutajući po poljima. Život joj je prolazio u samoći samo ponekad u društvu pasa slične sudbine. Danas živi novi život.

Zelda, pas sa polja

Ova malena je uspela da preživi hladne rumunske zime i žarka leta bez pravog skloništa. Uvek u potrazi za hranom i vodom, činilo se da se pomirila sa tužnom sudbinom da će i skončate negde napolju, u samoći i bolu.

Pročitajte i ovo: HRABRA MAMA – Kuja Doli je brinula o 16 beba i nije odustajala dok nije dobila pomoć.

Povremeni drugari koji bi u svojim tumaranjima i lutanjima stigli na njeno polje nisu se dugo zadržavali.Odlazili bi u nadi da će na drugom polju, u drugom šumarku imati više sreće. Zelda je ostajala i dalje sama.

Nedavno se sve promenilo. Polje i okolina koji su bili Zeldin dom je počelo da se uređuje i urbanizuje. Došli su ljudi, radnici, mašine. Sa njima su došli i drugi psi koji su videli priliku da dođu do hrane. A onda su došli ljudi koji su počeli da se useljavaju u nove zgrade i kuće i naravno, psi kao što je Zelda su zasmetali.

Zelda uživa

Kada je jedan od pasa iz njenog čopora pronađen mrtav, jedan dobri čovek koji je redovno hranio pse je stupio u kontakt sa organizacijom za spašavanje pasa Howl of the Dog. Zamolio ih je da spasu preostale pse iz čopora i daju im novi dom.

Pročitajte i ovo: MAMA JE MAMA – Trčala je za kamionetom koji je odvezao njene štence

Srećom, organizacija je uspela da spasi Zeldu i njenog prijatelja. Iako je trebalo malo vremena, Zelda je konačno pronašla savršenu porodicu.

Zelda sa novom vlasnicom

Sada živi u Nemačkoj i uživa u najboljem životu koji je mogla poželeti. Njena nova porodica oduševljena je njenom neizmernom ljubavlju i srećom koju deli s njima. Devojka koja je usvojila Zeldu je rekla kako Zelda neizmerno voli da se provodi s njom i njenim prijateljima, te da je svi koji je sretnu, obožavaju.

Zelda

Sada kada pričamo o Zeldi, čudimo se kako je uspela da održi svoju neizmernu ljubav i želju za životom čak i nakon toliko godina provedenih na polju. Srećni smo što je našla ljubav i toplinu u novom domu i što može da uživa u svemu lepom i dobrom što život pruža.

Izvor:  dogheirs.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstHRABRA MAMA – Kuja Doli je brinula o 16 beba i nije odustajala dok nije dobila pomoć.
Sledeći tekstOSTALI BEZ SVEGA – Porodica bez doma usvojila psa kojeg su iskopali ispod ruševina

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime