Naslovna VESTI PSI Tužno: Preslatka Sedi četiri puta vraćena u azil gde je usvojena kao...

Tužno: Preslatka Sedi četiri puta vraćena u azil gde je usvojena kao štene!

0
sedi petface

Kada je Sedi napustila azil 2014. godine, niko nije očekivao da će se vratiti baš tu. Nažalost, to se desilo jer je napustila porodica. Ukratko posle toga, usvojena je pa vraćena. Kada loše krene, ne staje, pa se ovoj slatkoj keruši to posle desilo još jednom.

Sedi je bila štene kada je prvi put stigla u azil u Teksasu. Bila je kao loptica, napuštena i preplašena, a nije dobro funkcionisala ni sa ljudima. Čak je bila brzo usvojena. Kada je osoblje azila shvatilo da je ona vraćena u isto prihvatilište odakle je otišla, došlo im je da briznu u plač od muke.

sedi-petface

Jedna porodica se javila kako bi je usvojila, to su i učinili, ali vratili je nedelju dana kasnije. Pravdali su se da je pravila incidente u kući. Da bi joj pronašli drugi dom, osoblje je fotografije postavilo na Facebook.

Pročitajte još: PRIJATELJSTVO IZ AZILA: Usamljeni psi postali najbolji prijatelji!

Ubrzo se javila mlada žena, kojoj su skrenuli pažnju da sedi nisu potrebni drugi psi u okolini. Međutim, ona ih nije poslušala. Kada je njena sestra došla sa svojim psom, napao je Sedi.

Pročitajte još: Kako kvalitetne fotografije pomažu azilima pri udomljavanju?

sedi-petface

Vraćena je u ranama, a u azilu kažu da je to što se dešava Sedi, ništa drugo nego loša sreća. Ova lepotica se sada oporavlja, a kada bude spremna, svi se naaju da će otići u dom kakav zaslužuje.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPODRŠKA IZ CELOG SVETA: Slikajte se sa psom i pružite podršku psima u Prači!
Sledeći tekstPas Pirat postaje mama svakom štenetu i mačetu koje sretne

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime