Naslovna VESTI MAČKE SEKUNDE SU BILE U PITANJU: Da ovaj čovek nije pritekao u pomoć,...

SEKUNDE SU BILE U PITANJU: Da ovaj čovek nije pritekao u pomoć, sve bi se loše završilo! (VIDEO)

0
sekunde su bile u pitanju petface

Ponovo problemi civilizacije i živog sveta. Toliko o tome pišemo, ali nikada nije dovoljno da se podigne i održava svest ljudi koliko smeće i ono što ostavljamo iza sebe može da ugrožava život nedužnih životinja.

Ovog puta nas priča vodi do jednog mačeta koje je uspelo da uvuče glavu u otvorenu, plastičnu flašicu, a onda i da se zavuče iza kante beznadežno tumarajući, jer nije mogla ni da idi ni da dovodljno diše. Bilo je uplašeno i nalazilo se u bezizlaznoj situaciji. Ne smemo ni pomisliti u kakvoj bi se nevolji i kakve bi posledice imala na nju ova neprijatna situacija da nije došao jedan čovek i zapazio uplašeno mače.

PROČITAJTE I:

TOPIMO SEEE: Policajac je zaustavio saobraćaj iz najslađeg razloga na svetu! (VIDEO)

U početku mu nije bilo jasno zbog čega je mače bilo skriveno iza kante, ali ubrzo je uvideo razlog i sve mu je bilo jasno. Znao je da mora da pomogne nemoćnoj životinji, ali nije mu palo na pamet kako. Tražio je način i na kraju pronašao rešenje.

Uzeo je makaze, ali nije bilo lako prorezati flašu, a ne povrediti macu, uznemireni i uplašenu, koja se stalno otimala. 

Koliko joj je bilo teško i u kakvoj je nevolji bila, dokazuje i momenat kada se otrgla iz ruke svom spasiocu i tako počela da tumara uokolo jer ništa nije videla.

Da ne dužimo dalje, da kažemo jedno veliko BRAVO za ovog čoveka i pogledajmo video:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.