Naslovna VESTI PSI Pronađeno malo crno štene, staro oko 10 nedelja, sa selotejpom oko njuške!

Pronađeno malo crno štene, staro oko 10 nedelja, sa selotejpom oko njuške!

0
selotejp petface

Selotejp oko njuške, tužno cviljenje i okice koje govore – pomozite mi – to je sve što je Liz videla, kada je pokraj puta ugledala malo crno štene! Kako je i sama rekla, bilo je potrebno vreme, da shvati šta je to bilo pored puta.

Malo crno štene, starije od 10 sedmica, bilo je skriveno pored puta, prekriveno buvama i sa selotejpom ili nekakvom trakom urezanom oko njegove njuške – prizor je bio užasan. Odmah sam zaustavila aatomobil i polako sam, sa mamom i sestrom, krenula ka njemu. Ispostavilo se da je to malo, uplašeno štene, mešanac labradora, koje se bojalo i zvuka automobila, rekla je Liz.

selotejp petface

Kad su se iz kola vratili na mesto gde su ga ugledali, štene je pobeglo u nekakav jarak. Morale su, kaže, da se spuštaju duboko po njega, a sestra ju je držala konopcem, koji je pronašla u svom automobilu! Odmah su skinuli selotejp sa njegove njuške, koji je otkrio otvorene rane i ozbiljne povrede.

PRAVDA ZA KEJTLIN: Uhapšen čovek koji je psu vezao njušku selotejpom!

selotejp petface

Odmah smo ga prevezli u obližnu ambulantu. Dr. Briant Phillips, rekao nam je da je štene dehidrirano, neuhranjeno i da je prepuno crevnih parazit. Na svu sreću ta traka oko njegove njuške nije izazvala ozbiljnije posledice, kaže Liz!

Liz je sa svojo mamom i sestrom odlučila da zadrži štene, jer kako kaže, malo im je trebalo da se zaljube u ovog mališana. Međutim, brinula se kako će njen četvorogodišnji pas, Džekson, reagovati na novog člana porodice.

selotejp petface

Međutim, kada su stigli kući, Džekson ga je odmah prihvatio!

Zalepila psu usta, objavila fotografiju, pa ubrzo uhapšena!

Nikada to neću zaboraviti, ulazimo u dvorište i dok mi Norman spava na rukama, Džekson je skočio da ga liže i da ga obavesti da će sve biti u redu, rekla je Liz.

selotejp petface

Uz pomoć cele porodice, mali Norman je srećan pas, pun energije, igra se 24/7. Prošlo je skoro dve nedelje otkako je Liz spasila Normana, a bela linija oko njegove njuškice ostala je i očigledno će postati njegov „zaštitni znak“.

PRESLADAK JE!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZAJEČAR: „Ovaj pas živi u podrumu, molimo vas pomozite mu“!
Sledeći tekstSTRAVA: Psiću Flokiju odrezana prednja i teško porvređena zadnja šapa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime