Naslovna VESTI PSI VOLIM TE, ŠAPICE: Rade Šerbedžija dao podršku azilu za pse Saše Pešića!

VOLIM TE, ŠAPICE: Rade Šerbedžija dao podršku azilu za pse Saše Pešića!

0
Šerbedžija petface

Rade Šerbedžija, MMA šampion i veliki borac za dobrobit životinja Dušan Džakić i članovi Muzičke radionice Mari Mari snimili su spot za pesmu ”Volim te, Šapice”, kao pomoć i podrška Saši Pešiću koji u Nišu u svom azilu brine o više od 800 napuštenih pasa.

– Jako sam srećan što sam dobio ovakvu podršku za spot i pesmu. Od Mari Mari i njenih malenih pevača, Radeta Šerbedžije koji je sve oplemenio stihovima koje govori, do Dušana koji je uvek prvi da pomogne kad su u pitanju životinje, kaže Bojan Milićević, autor muzike i teksta za spot “Volim te, Šapice”. 

Obožavamo ih: Saša Pešić iz Niša sa svojih 450 pasa PONOVO osvojio SVET! (VIDEO)

Šerbedžija petface

Glumac Rade Šerbedžija u pesmi recituje stihove “Pesma o Džimiju”, ruskog pesnika Sergeja Jesenjina, a spot ima i svoju dobrotvornu svrhu. Autori njime žele da pomognu Saši Pešiću koji u Nišu u svom azilu brine o više od 800 napuštenih pasa.

– Nadam se da će se pesma dopasti publici i da će Saša Pešić dobiti pomoć za svoj azil, rekao je Milićević.

Hranjenje 580 pasa za Sašu Pešića je svakodnevnica i izgleda OVAKO! (VIDEO)

Oni koji vole pse, prirodu, dečju razdraganost i legendarno recitovanje Radeta Šerbedžije, mogu uživati u ovom spotu, u kome se pojavljuje i Saša. Na kraju videa stoji i mejl adresa putem koje ljudi spremni da pomognu azil mogu da mu se obrate!

Za one koji MOŽDA ne znaju, Niš nema azil za pse, a gradska vlast godinama ne uspeva trajno da reši pitanje napuštenih pasa. Javnost je pre 3 godine upoznala niškog heroja Sašu Pešića, koji na svom posedu brine o 800 pasa. Pod velikim pritiskom domaće i svetske javnosti zaustavljeno je raseljavanje azila od strane inspekcije, a Saša ne prestaje da oduševljava – kako nas, tako i sve svetske medije!

DIVNOOOOO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBEOGRAD U POTRAZI: Svi traže Belog – albino mačka koji je gluv!
Sledeći tekstDOKAZI SU TU: Zbog ljubimaca smo i srećniji i zdraviji!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime