Naslovna VESTI PSI POSLEDNJE ZBOGOM: Slavna Serena Vilijams se dirljivim rečima oprostila od svoje preminule...

POSLEDNJE ZBOGOM: Slavna Serena Vilijams se dirljivim rečima oprostila od svoje preminule ljubimice

1
Serena Vilijams se oprostila od svoje preminule ljubimice petface

Serena Vilijams se oprostila od svoje preminule ljubimice: U domu teniske kraljice Serene Vilijams ovih dana vlada tuga. Njena dugogodišnja ljubimica Džeki preminula je u utorak, a Serena je na Instagramu podelila beskrajnu ljubav koju prema njoj oseća i tugu koja je preplavila njeno srce.

Posebna veza između teniserke i njene ljubimice, trajala je godinama. Naime, Džeki je u Serenin dom ušla davne 1999. godine, dve nedelje pre nego što je ona osvojila svoju prvu grend slem medalju.

Pročitajte još: OGROMNA LJUBAV ROBIJA VILIJAMSA: Posvetio pesmu preminulom psu Spenseru! (VIDEO)

Vilijamsova je tada imala samo 17 godina, a u međuvremenu je u svojoj biografiji zabeležila još čak 20 grend slem medalja, a njena Džeki je sve vreme bila njen najverniji pratilac.

Serena Vilijams se oprostila od svoje preminule ljubimice petface

Serena je svoja osećanja pretočila u dirljivu počast, koju je sa svojim pratiocima podelila na društvenoj mreži Instagram:

Danas je za mene veoma težak dan. Moja specijalna prijateljica, koja živi sa mnom od vremena kada sam imala 17 godina, danas me je napustila. Uprkos tome što je imala 16 godina, do pre nekoliko dana ona je bila živahna i razdragana. Međutim, njeno malo telo je jutros ipak izdalo, a kao da mi je poručivala da je vreme da budem hrabra i da je pustim da ode. Sa mojim ocem koji je sve vreme bio uz mene, jedva sam smogla snage da joj kažem zbogom. Ona je bila sa mnom od 1999. , sve do današnjeg dana i već mi mnogo nedostaje. Ovog popodneva sam izašla ispod tuša, a nje nije bilo da mi oliže nogu, kao što je to uvek radila, kako bi mi pokazala beskrajnu ljubav. Zato danas zagrlite svog ljubimca najjače.

Serena Vilijams se oprostila od svoje preminule ljubimice petface

Svoj konačni oproštaj od najvoljenijeg psa, Serena je pretočila u sledeće reči:           

-Džeki Baila Pit Vilijams nedostajaćeš mi jako, a uspomena na tebe živeće večno.

Serena Vilijams se oprostila od svoje preminule ljubimice petface

Svako ko je ikada imao ljubimca, zna koliko traga ovi mališani ostavljaju u srcima vlasnika. Oni boje svakodnevnicu najlepšim bojama, a kada, nažalost jednog dana uginu ostaje velika praznina ispunjena bolom. Zato, u potpunosti saosećamo sa Serenom i želimo joj da se što pre oporavi od ovog gubitka.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekst85-godišnja baka Doris koristi marionetu kako bi nahranila vevericu! (FOTO)
Sledeći tekstNjeno ime je Lara, pronašli su je bez dela kože, a danas izgleda OVAKO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime