Naslovna VESTI MAČKE Crna maca SILNIM MJAUKANJEM spasila bebu koja se gušila od kašlja!

Crna maca SILNIM MJAUKANJEM spasila bebu koja se gušila od kašlja!

0
silnim mjaukanjem petface

Roj i Bernita Rogers sanjali su o velikoj porodici čim su se upoznali. Ali, nažalost, taj san bio im je oduzet nekoliko puta, piše Index.hr.

Doživeli su tri spontana pobačaja, ali nikada nisu izgubili nadu. Bernita je bila slomljena nakon svega i bilo joj je potrebno društvo kako bi na neki način upotpunila rupu.

PROČITAJTE I:

Mačke i bebe: Beba je stigla, ŠTA SAD?

Par je odlučio da udomi crnu macu Midnajt, ne znajući da će im ona promeniti živote u potpunosti. Vrlo je brzo postala deo porodice, a nedugo nakon njenog dolaska, dogodilo se čudo. Bernita je ostala u drugom stanju i na svet je došla malena devojčica Stejsi. Jedne večeri Bernita i Rok pozvali su lekara, jer je malena kašljala.

Doktor je rekao kako se radi o blagoj prehladi te kako ne treba da brinu previše. No Midnajt je ipak odlučila da pazi na svoju vlasnicu, a kada je shvatila da nije dobro, usred noći počela je mjaukati svom snagom, koliko god je jače mogla.

silnim mjaukanjem petface

To je probudilo Roja i Bernitu koji su odmah dotrčali do sobe u kojoj su zatekli Stejsi koja se toliko borila da dođe do daha, toliko silno da je poplavela. Brzo je odvezena u bolnicu i sve je bilo rešeno na vreme zahvaljujući maci Midnajt koja joj je spasila život.

Šta dalje reći, osim da smo DO NEBA ZAHVALNI ovoj dragoj maci!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŠOK U VENIZELOSOVOJ: Pronađeni kučići u parku, u kutiji, sa staklom preko i porukom: „Tražim dom, uzmi me :)“!
Sledeći tekstDIRLJIV VIDEO: Ema je nestala pre tri godine u Beogradu, a danas se ponovo srela sa svojom porodicom!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime