Naslovna VESTI PSI OBRT: Da li je nesrećni pas iz Tuzle zaista bio silovan?

OBRT: Da li je nesrećni pas iz Tuzle zaista bio silovan?

0
silovan petface

O psu koji je navodno bio silovan od strane nekoliko dečaka u Tuzli, prethodnih dana brujao je Internet. Međutim, pregled psa koji je je urađen od strane jednog veterinara dok je životinja još bila živa, pokazuje da desetogodišnjake koje na Fejsbuku prozivaju kao silovatelje NISU KRIVI.

Međutim, kako je objasnio portparol MUP Tuzlanskog kantona Izudin Šarić, i dalje se  čekaju nalazi obdukcije.

Pročitajte još:
NAJBOLJI TERAPEUTI: psi u sudnici olakšavaju svedočenja!

– Veterinarka koja je pregledala psa dok je još bio živ, 29. avgusta u 16 časova, spoljnim pregledom nije mogla da utvrdi da li je bilo unutrašnjih povreda, odnosno da je pas bio silovan. Pas je imao temperaturu od 40,7 stepeni. Ona mu je dala lekove, a kada mu je temperatura pala dve gospođe, koje su ga donele, odnele su ga i rekle da će ga pustiti u blizini zgrade. Šta se posle desilo i šta će pokazati obdukcijski nalaz ne znam, rekao je Šarić, a prenosi „Blic“.

silovan petface

Šarić dodaje da je nalaz koji je veterinarka dala MUP predan Tužilaštvu i da su tvrdnje o silovanju psa po ovom nalazu LAŽNE.

Pročitajte još:
BRAVO: Automat, koji od recikliranih flaša pravi hranu za ulične pse, sada širom sveta!

Tuzlanski doktor veterine Mersad Purtić istakao je za „EuroBlic“ da je čuo za ovaj slučaj, ali da ni on ni njegove kolege ne znaju ko je pregledao psa.

Šarić je ovom prilikom istakao da su roditelji prozivane dece ogorčeni i da najavljuju tužbu protiv svih koji su LAŽNO objavili imena njihove dece na društvenim mrežama!

Šta će obdukcija pokazati, ostaje da vidimo,…

Izvor, Foto: Blic

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.