Naslovna VESTI PSI ŠINTERI U LESKOVCU psa vukli kilometrima vezanog o kuku vozila (VIDEO)

ŠINTERI U LESKOVCU psa vukli kilometrima vezanog o kuku vozila (VIDEO)

0
ŠINTERI U LESKOVCU petface

ŠINTERI U LESKOVCU od petka su na meti svih ljubitelja životinja, nakon što se pojavio snimak do tog trenutka nepoznatog vozila, koje vuče psa vezanog o kuku! Sporni snimak je na svojoj stranici postavio Pokret za zaštitu životinja “Levijatan” uz molbu da svi koji imaju infomracije prijave, kako bi ga što pre razotkrili.

– Vozilo snimljeno između sela Kumarevo i Bratimilovca (Leskovac) od 12h do 14h. Pas BRUTALNO ZLOSTAVLJAN, molimo ko god ima informacije o vozilu/vlasniku vozila da nam se javi u inbox. ODGOVARAĆEŠ, napisali su oni.

Nakon nekog vremena obavestili su ljute ljubitelje životinja da su pronašli odgovorne, a da je reč o radnicima leskovačke Zoo higijene potvrdio je Vladimir Sinadinović za “juGmediu”.

PROČITAJTE I:

KNJAŽEVAC: Tijana spasila psa koga su vezanog za zaprežna kola vukli po gradu!

-Tačno je da su nepropisno zbrinuli životinju, nisu je stavili u kavez nakon hvatanja i ona je ispala iz kombija, kazao je Sinadinović za pomenuti portal.

Kako prenosi ovaj portal, nepažnjom ŠINTERI U LESKOVCU su uhvatili psa, a on je ispao iz njihovog kombija, zakačio se o kuku vozila, te je nesrećna životinja tako vučena bukvalno od Kumareva do Bratmilovca.

Direktor preduzeća, Vladimir Sinadinović, koje gazduje gradskim azilom za pse “Komunalac Leskovac” kaže da će u ponedeljak pokrenuti disciplinski postupak protiv radnika koji su upravljali kombijem.

Dodaje da pas nije teško povređen i da je nakon veterinarskog pregleda i ukazane pomoći smešten u Azil za pse. Inače, za krivično delo ubijanja, mučenja ili povređivanja životinja previđene su novčane kazne ili kazna zatvora do tri godine.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.