Naslovna VESTI PSI ŠINTERI U LESKOVCU psa vukli kilometrima vezanog o kuku vozila (VIDEO)

ŠINTERI U LESKOVCU psa vukli kilometrima vezanog o kuku vozila (VIDEO)

0
ŠINTERI U LESKOVCU petface

ŠINTERI U LESKOVCU od petka su na meti svih ljubitelja životinja, nakon što se pojavio snimak do tog trenutka nepoznatog vozila, koje vuče psa vezanog o kuku! Sporni snimak je na svojoj stranici postavio Pokret za zaštitu životinja “Levijatan” uz molbu da svi koji imaju infomracije prijave, kako bi ga što pre razotkrili.

– Vozilo snimljeno između sela Kumarevo i Bratimilovca (Leskovac) od 12h do 14h. Pas BRUTALNO ZLOSTAVLJAN, molimo ko god ima informacije o vozilu/vlasniku vozila da nam se javi u inbox. ODGOVARAĆEŠ, napisali su oni.

Nakon nekog vremena obavestili su ljute ljubitelje životinja da su pronašli odgovorne, a da je reč o radnicima leskovačke Zoo higijene potvrdio je Vladimir Sinadinović za “juGmediu”.

PROČITAJTE I:

KNJAŽEVAC: Tijana spasila psa koga su vezanog za zaprežna kola vukli po gradu!

-Tačno je da su nepropisno zbrinuli životinju, nisu je stavili u kavez nakon hvatanja i ona je ispala iz kombija, kazao je Sinadinović za pomenuti portal.

Kako prenosi ovaj portal, nepažnjom ŠINTERI U LESKOVCU su uhvatili psa, a on je ispao iz njihovog kombija, zakačio se o kuku vozila, te je nesrećna životinja tako vučena bukvalno od Kumareva do Bratmilovca.

Direktor preduzeća, Vladimir Sinadinović, koje gazduje gradskim azilom za pse “Komunalac Leskovac” kaže da će u ponedeljak pokrenuti disciplinski postupak protiv radnika koji su upravljali kombijem.

Dodaje da pas nije teško povređen i da je nakon veterinarskog pregleda i ukazane pomoći smešten u Azil za pse. Inače, za krivično delo ubijanja, mučenja ili povređivanja životinja previđene su novčane kazne ili kazna zatvora do tri godine.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.