Naslovna VESTI PSI SJAJNA KAMPANJA: Napušteni psi poziranjem nalaze nove vlasnike!

SJAJNA KAMPANJA: Napušteni psi poziranjem nalaze nove vlasnike!

0
pas pozira

Fotograf Ginevra Šuster unajmljena je od strane jednog azila kako bi pomogla u stvaranju inovativne metode baziranoj na nadaleko poznatom fotografisanju u kabini. Na slikama se mogu videti preslatke kuce iz skloništa a cela ideja ima za cilj popularizaciju udomljavanja.

pas pozira

Društvo iz Jute, koje je i pokrenulo ovu akciju, unajmilo je Ginevru kako bi što efektnije objektivom bila uhvaćena ličnost svakog od pasa, i to u stilu “pasoša”. To se pokazalo kao izuzetno uspešan način za komunikaciju online. Dosadašnji rezultati govore da ove fotografije imaju znatno veći uticaj na ljude da usvajaju od običnih, ustaljenih oglasa ili apela druge vrste.

pas pozira

Menadžer cele kampanje Rejčel Keli, kaže: “Od početka korišćenja društvenih mreža na ovaj način postavili smo lični rekord u broju udomljenih pasa, čak 10.000 je otišlo u novi dom tokom 2014. godine”. U jednom se svi slažu, ovakva akcija predstavlja pravo osveženje u odnosu na dosadašnje fotografije ljubimaca “iza rešetaka”!

pas pozira

Za kraj vam odajemo i malu tajnu ovih fenomenalnih fotografija. Kako bi kuce ostale fokusirane tokom poziranja, Ginevra im obećava i poklanja raznovrsne slatkiše. Isto se pokušava i sa macama ali Ginevra kaže da ih je znatno teže nagovoriti. 😀

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.