Naslovna VESTI PSI On je SLADAK, STAR i SLEP! Spašen od smrti u borbama pasa!

On je SLADAK, STAR i SLEP! Spašen od smrti u borbama pasa!

0
pas spašen od smrti

Ovaj nesrećni pas je imao veoma težak život. Iako ima nežno i slatko ime, Sufle, po čuvenoj francuskoj poslastici, njegov život nije bio ni malo sladak. Imao je sreću da bude spašen u jednoj opsežnoj policijskoj akciji i sada ga čekaju bolji dani.

pas spašen od smrti

Sufle je spašen sa još 33 pasa kada je obavljena velika policijska racija na jedno imanje u Pensilvaniji. Policija je upala na imanje posle istrage koja je uključivala trgovinu narkoticima, oružjem i nelegalne borbe pasa. Deo pasa je bukvalno bio okovan u dvorištu dok su preostali bili zaključani i sputani u brojnim kavezima koji su se nalazili u garaži.

Pročitajte i ovo: Prvo ZLOČIN nad ŽIVOTINJAMA a potom…?!?

Pošto su svi psi prebačeni u Pensilvanijsko društvo za prevenciju okrutnosti prema životinjama (SPCA) obavljen je veterinarski pregled koji je otkrio stravične podatke. Svi psi su bili prilično izmučene, sa brojnim nedovoljno zaraslim ili neadekvatno lečenim ranama, većina je bila agresivna zbog straha i trauma koje su doživeli.

pas spašen od smrti

Među njima se posebno izdvajao Sufle. Za razliku od svojih sapatnika on nije bio agresivan i odmah je pokazao veliku privrženost i poverenje prema spasiocima. Pregledom je ustanovljeno da je slep a da je to posledica nedovoljnog i nepravilnog lečenja povrede levog oka. Povreda je nastala u nekoj od borbi.

pas spašen od smrti

Pročitajte i ovo: ŠUTNUO KUJICU koja se OPORAVLJA od sterilizacije!

Pošto je sa uspehom prošao sve testove iz socijalizacije Sufle je prebačen u hraniteljsku porodicu. Tamo je odmah sve osvojio svojom dobrotom i umiljatošću. Od prvog trenutka se odlično slagao sa drugim psima, a najviše je vremena provodio dremajući u kući. Trenutno mu se traži novi, pravi dom. Zbog toga što je slep potrebna mu je kuća bez stepenica i porodica koja će mu pružiti ono što on jedino želi: da dobija i daje ljubav.

pas spašen od smrti

Sufle je star pas. Niko ne zna koliko zaista ima godina. Niko ne može da kaže koliko vremena mu je još ostalo na ovom svetu. Ali svi želimo da poslednje mesece ili još neku godinu proživi u miru i ljubavi koje nikada nije iskusio.

Izvor: ijr.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPrvo ZLOČIN nad ŽIVOTINJAMA a potom…?!?
Sledeći tekstBEBE LISICA NA SIGURNOM! Ljudi koji vole pobedili zlo!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime