Naslovna VESTI PSI Poznati hrvatski glumac, Slavko Sobin, na crveni tepih sa UDOMLJENIM PSOM!

Poznati hrvatski glumac, Slavko Sobin, na crveni tepih sa UDOMLJENIM PSOM!

1
Slavko Sobin petface

Njegovo ime je Slavko Sobin, a osim hrvatsku, polako osvaja i regionalnu filmsku scenu. Sa 18 godina već se preselio u Los Anđeles, gde je i diplomirao na „American Academy of Dramatic Arts“ 2007. godine. Pred ovim, 33-godišnjim glumcem je sasvim sigurno svetla filmska budućnost, a osim što ga vole kamere – vole ga i ljubitelji životinja 🙂

Naime, pre nešto više od dve godine, Slavko Sobin udomio je kujicu Bubu – bila je tek štene, napuštena na ulicama Osijeka, a danas je glumčeva miljenica. Ljubavi joj ne nedostaje, živi poput kraljice, čak je gostovala i u drugoj sezoni hit TV serije “Crno bijeli svijet“, u kojoj je njen vlasnik glumio jednog od glavnih likova, Žungula.

Slavko Sobin petface

Potom je u Slavkov život ušetao još jedan predivan psić, po imenu Mara –  tromesečna mešanka, koju su volonteri pronašli kako luta Našicama.

KRATKO I JASNO CAR: Glumac Tom Hardi na crveni tepih došao sa psom uz poruku „UDOMI“!

Slavko Sobin petface

Kako prenosi www.jutarnji.hr prvi susret Slavka i Mare na železničkoj stanici, bio je više nego dirljiv. Buba je isprva bila malo ljubomorna, ipak je ona dve godine bila glumčeva princeza, ali čim je ponjuškala novu seku, pali su “poljupci“, počelo je radosno mahanje repićima i igranje.

Slavko Sobin petface

– Mara još nije moj pas, već Bubin, ona ju jednostavno ne ispušta iz šapa! Inače, prvobitni plan je bio da Maru udomi vrlo uzak krug mojih prijatelja, ali kad je vidim kako uživa sa Bubom, mislim da od toga neće biti ništa, sad je moja, rekao je 33-godišnji splitski glumac, koji veruje da se uz ljubimce postaje bolji čovek.

Sjajne fotografije Tom Hardija sa psima u koje su se SVI ZALJUBILI!

Slavko Sobin petface

Kao jedan od najvećih ambasadora udomljavanja, iz vlastitog iskustva može potvrditi da nema zahvalnije životinje od one spašene.

Slavko Sobin petface

Slavko je Bubu vodio i na bivši posao na radiju, na probe showa “Ja to mogu“, na more, nije mu mrsko ni ustajanje zbog šetnji u ranu zoru, po kiši, snegu ili suncu. Takođe, ovaj presimpatični glumac na događaje dolazi u društvu svoje drugarice, Bube! Tako se na nedavnoj promociji „Story Book Magazine“ pojavio sa Bubom na povocu, kao i 31. oktobra na događaju „H&M“ kompanije!

Slavko Sobin petface

Slavko Sobin petface

Osim Bube i novopridošle Mare, Slavko je imao još jednu udomljenu kucu – Scampy – koja mu je punih 13 godina bila najbolja prijateljica. Nakon što je kujica uginula, Sobin je, kao uspomenu na nalepše godine provedene sa njom, istetovirao njen lik.

Slavko Sobin petface

ODUŠEVLJENI SMO!

Izvor: jutarnji.hr
Foto: Instagram

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMARŠ ZA ŽIVOTINJE U ZAGREBU: „Učite decu da vole životinje“!
Sledeći tekstBANOVO BRDO: Snimak sa kamera pokazao ženu koja KRADE PSE porodice Ackov!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime