Naslovna VESTI PSI Pit bul Slejer je JUNAK: Spasio dečake od napada zmije!

Pit bul Slejer je JUNAK: Spasio dečake od napada zmije!

0
slejer petface

Slejer je pit bul koji uvek vodi računa o svojoj porodici. Melisa Bat ima mnogo poverenja u svog psa i trvdi da se njenoj unučadi neće desiti ništa loše, dokle god je Slejer u blizini. Polovinom avgusta, to je stavljeno na test koji je Slejer uspešno položio i dokazao se kao pravi heroj.

Melisini unučići, četvorogodišnji Zajden i dvogodišnji Malori su se igrali sa Slejerom i drugim psom Pakoom, u dvorištu njihove kuće u jugozapadnoj Floridi.

Psi su, međutim, počeli da laju na nešto u travi i njihovo ponašanje je ukazivalo na uznemirenost. Začuđujuće, psi nisu reagovali na komandu vlasnice. Nešto nije bilo u redu, pa su deca ušla u kuću sa majkom, a Slejer i Pako su ostali napolju.

slejer petface

Melisa je sa svojom ćerkom izašla, bez dece, da izvidi da li je sve u redu sa Slejerom i Pakoom. Naišli su na jeziv prizor. Psi su stajali naspram zmije koja se naginjala i napadala obojicu. Uspela je! Paka je ujela za lakat, a Slejera za njušku.

Pročitajte još: Mak je HEROJ: Bokser zaštitio dvogodišnju Karmen od otrovne tigraste zmije!

Slejer je uprkos tome zgrabio ustima i ubio je!

Slejer i Pako su odvedeni kod veterinara, ali se njihovo stanje pogoršalo, naročito Slejerevo. Lice mu je oticalo i teško je disao. Veterinar je procenio da im je potrebna dodatna medicinska pomoć, na oko 40 minuta vožnje.

Pročitajte još: Bakin pas, Haus, spasio sedmogodišnju Moli od napada zmije!

Melisa je istovremeno bila ponosna na Slejera, ali i uplašena kako će se sve završiti. Usvojeni su kao štenci, a sada ih je gledala kako umiru. Veterinari u klinici su znali da moraju biti brzi. Enormne troškove lečenja su pokrile neprofitne organizacije za čuvanje životinja.

slejer-petface-4

Pako je bio spreman da napusti bolnicu već nakon jedne noći, dok je Slejer bio u velikoj opasnosti, ali se uz mnogo nege, nekako se oporavio od ujeda zmije.

BRAVO ZA OVOG HEROJA NA ČETIRI NOGE! 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDevojčica nije imala fotografije izgubljenog psa, pa ga je NACRTALA i UPALILO JE!
Sledeći tekstGluvi i slepi zeka Batons ima najbolju drugaricu koja brine o njemu

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime