Naslovna VESTI PSI SLEPA DOGA I NJENA MALENA PRIJATELJICA! Prijateljstvo bez granica! (VIDEO)

SLEPA DOGA I NJENA MALENA PRIJATELJICA! Prijateljstvo bez granica! (VIDEO)

0

Dženi je malena devojčica koja ima posebnu prijateljicu. Eho je slepa doga. Da, izgledaju kao neobičan par, ali je očito da se jako vole. No, stvari nisu uvek bile sjajne u životu ovog psa.

Njen prvi vlasnik ju je imao od njenog rođena. Kako je rasla, vlasnik je postao ljut jer Eho nije slušala njegove naredbe. Kasnije je saznao da je slepa. I umesto da je prihvati takvu kakva jeste, odlučio je da je uspava!

SPASIO MU ŽIVOT PA GA UDOMIO! Vatrogasac Džejmi mu je pružio dom kakav zaslužuje!

Na svu sreću, Dženina majka je čula za Eho  i odmah je stupila u kontakt sa vlasnikom. Nekako ga je ubedila da joj da Eho.

Kada je otišla po nju ostala je zaprepašćena stanjem u kojem je našla. Eho je bila ozbiljno pothranjena. Marion je odvela Eho veterinaru koji je otkrio da je psić bio tako gladan da je pokušao jesti kamenje. Na sreću, uspeli su da je izleče.

Eho je nastavila odlično da napreduje i uskoro je bila veseo i srećan pas! Bila je jako zahvalna Marion što ju je spasila.

DRŽALI SU GA U GARAŽI – TUKLI I IZGLADNIVALI: Kažu da su samo prestali da ga vole… (FOTO)

Uskoro je Marion saznala da je trudna. Nadala se da će Eho paziti na njenu bebu, ali je ipak bila zabrinuta. Eho je bila ogromna te je postojala mogućnost da će biti ljubomorna.

Međutim, kako su meseci prolazili, a beba u stomaku je rasla, Marion je shvatila da neće biti problema. Eho se neprestano mazila o njen stomak te je postalo jasno da zna da dolazi beba i da je treba čuvati.

Kada je malena Dženi rođena, Eho se odmah zaljubila u nju. Bila je presrećna. Uskoro se i Dženi jako vezala za Eho i odlučila je da neprestano bude pored nje.

Eho je vrlo srećan pas. Ima odličan život i porodicu koja je voli. Teško je zamisliti da je bila tako blizu smrti. Njena priča pokazuje da je svaki pas, bez obzira na poteškoće koje ima, vredan ljubavi i pažnje.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOvaj pitbul luta NAPUŠTENOM kućom! Razlog će vam SLOMITI srce! (VIDEO)
Sledeći tekstKONAČNO! Holandija ZATVARA farme kuna koje se uzgajaju zbog krzna!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime