Naslovna VESTI PSI SLEPA I NAPUŠTENA: Jedan pogled na mršavu Hejlo će vam slomiti srce

SLEPA I NAPUŠTENA: Jedan pogled na mršavu Hejlo će vam slomiti srce

0
slepa i napuštena

Iako svako od nas odmalena želi da ima ljubimca o kom će brinuti, i dalje postoji veliki broj pasa koji završe na ulici usled ljudske neodgovornosti i nebrige. Napušteni psi moraju da se snalaze kako znaju, a razne opasnosti im prete, što od automobila, što od neljudi koji bacaju otrov da bi naškodili psima sa ulice.

slepa i napuštena

Dovoljno im je teško i kada nemaju neki nedostatak, kao što ima ovaj tužni pas kog su našli potpuno samog u šumi. Srećom, nekada oni koji moraju da budu svedoci tako okrutnog čina ujedno mogu da budu i heroji koji imaju priliku da učine dobro delo i spasu jedan nevini život.

JOŠ JEDNA ŽRTVA ŠVERCA: Bernardinac sa bosanskim mikročipom pronađen na parkingu pored autoputa u Nemačkoj!

Naime, grupa spasilaca je u šumi naišla na napuštenu ženku pitbula u užasnom stanju – ličila je na kostur sa kog je visila koža. Bila je premršava i preplašena, i ne samo da je tako ležala sklupčana u lopticu, kao da je bila spremna da odustane od sebe – nego je pritom bila i slepa. Nije mogla ni da vidi šta se oko nje dešava ni da li je možda u opasnosti.

slepa i napuštena

Da tada nije pronađena, ova tužna ženkica bi bila u ozbiljnoj nevolji i pitanje je da li bi preživela. Spasioci su znali nikako ne mogu da je ostave tamo pa su hranom namamili da izađe iz šumarka i poveli je sa sobom, rešeni da joj pomognu da se oporavi.

SVI SU OSTALI U ŠOKU: Pogledajte koliko štenaca je dobila ova mama kuca!

Tako je Hejlo, kako su je kasnije nazvali, dobila drugu šansu za dostojanstven i normalan život. Ova hrabra kuja uzvratila je pokazujuću veliku snagu volje i nekako je uspela da se izbori. Ništa je nije sprečilo da svakog dana daje sve od sebe da bude sve bolje. A spasioci su otkrili i da joj je slaba tačka sladoled u kornetu iz Mek Donaldsa!

slepa i napuštena

Uskoro je Hejlo odvedena u prihvatilište Srećan pas gde je bila smeštena dok se nije pojavila osoba velikog srca koja je poželela da je udomi. Izgleda da su spasioci zaista bili na pravom mestu u pravo vreme. Kakva sreća za Hejlo, zar ne?

Izvor: Animal Rescue Blog

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstJOŠ JEDNA ŽRTVA ŠVERCA: Bernardinac sa bosanskim mikročipom pronađen na parkingu pored autoputa u Nemačkoj!
Sledeći tekstBEZDUŠNOST NA DELU: Izgladnela ženka pitbula nađena vezana za kofer u kom je bilo 11 njenih štenaca

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime