Naslovna VESTI SLEPA KOKA I PIT BUL DOŽIVOTNO DRUGARI: Priča koja potvrđuje da su...

SLEPA KOKA I PIT BUL DOŽIVOTNO DRUGARI: Priča koja potvrđuje da su na oko neobični spojevi ipak mogući! (VIDEO)

0
slepa koka i pit bul, petface

Koka Peri je usvojena kada je imala svega nekoliko dana, ali je zdravlje baš nije poslužilo, jer je nakon šest meseci iznenada dobila tešku infekciju oka.

Udomitelji su mesecima brinuli o njoj, svakodnevno lečili, sve dok, na žalost, veterinari nisu potvrdili da je slepilo ipak neminovno.

                                 PROČITAJTE I:

ON NIJE ZNAO DA SE BRANI: Napali su ga drugi psi i sada ima OGROMNE POVREDE PO TELU! (VIDEO)

OVAJ PAS IMA TALENAT: U jednoj igri pobedio je svoju vlasnicu! (VIDEO)

NAJJAČI PREDSEDNIK NA SVETU: Predsednik Irske svuda ide sa svojim VOLJENIM PSOM! (VIDEO)

Zabrinuti kako će se ova mila pernata ljubimca snaći slepa, porodica u kojoj je, je bez oklevanja počela da nalazi načine koji bi joj pomogli da vodi normalan život.

Prilagodili smo joj okruženje. Činije za hranu smo stavili na šuškavu podlogu kako bi pomoću zvuka mogla da nađe hranu. Postavili smo niske prečage za gnežđenje, namestili deo kauča u dnevnoj sobi kako bi sa nama gledala televiziju uveče, kao i veliki otoman pored našeg kreveta u spavaćoj kako bi spavala pored nas. Zaposlili smo čak i dadilju koja ju je čuvala kada nismo kod kuće, objasnila je Perina udomiteljka Krista Habard.

slepa koka i pit bul, petface

Peri je postala velika maza u ovoj kući. Kada je potpuno oslepela njen usvojeni brat, pit bul Tadž, je brzo osetio da nešto sa njom  nije u redu, te je postao njen glavni zaštitnik.

Tadž je tada imao 3 godine i ubrzo je prihvatio da bude njen vodič, dodala je Habardova.

Ovaj neobični par je bio nerazdvojan punih 8 godina. Tadž bi je vodio i štitio, zajedno bi dremali i sunčali se, ali na kokinu veliku žalost pas je uginuo u julu 2018. godine. Peri je tada postala, bez i malo preterivanja u opisu, potpuno izgubljena bez svog prijatelja. Osećala je da ga više nema.

slepa koka i pit bul, petface

Kako bi svi lakše podneli gubitak, prodica je ubrzo rešila da usvoji dva štenca pit bula. Vrlo neočekivano, ali slepa mezimica je odmah po njihovom dolasku živnula. Kako su psići rasli, Peri je razvijala isti odnos sa njima kao što je imala sa Tadžom, a to je njene usvojitelje posebno radovalo.

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOSMEHOM OSVOJIO NOVE VLASNIKE: Ovaj preslatki mešanac se osmehivao svima koji mu se obrate ne bi li našao dom! (VIDEO)
Sledeći tekstSPASAO JE PSA SA PUSTOG OSTRVA: Verovali ili ne, ali ovaj pas je živeo na pustom ostrvu! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime