Naslovna VESTI PSI DIVNO: Ovaj slepi pas je pronašao porodicu koja će ga voleti!

DIVNO: Ovaj slepi pas je pronašao porodicu koja će ga voleti!

0
slepi pas petface

slepi pas: Čovekova okrutnost prema životinjma neretko ume da ostavi bez teksta. Srećom, postoje i oni koji bi dali sve od sebe za dobrobit ovih četvoronožnih mališana.

Pročitajte još: TUŽNO: Makari je sada slepi pas, zahvaljujući svojim vlasnicima!

Kada je Ešton doveden u prihvatilište malo je reći da je bio u lošem stanju. Ovom psu su praktično očne jabučice bila izvađene iz očne duplje, a pored toga on je pokazivao i druge oblike zlostavljanja i zanemeravinja.
On je u takvom stanju pronađen kako besciljno luta ulicama Arizone. Osoba koja ga je pronašla, istog trenutka ga je dovela u Arizona Humane Society. Tamo ga je dočekalo medicinsko osoblje koje ga je istog trenutka sprovelo na operaciju. Veterinari nisu uspeli da sačuvaju Eštonov vid, ali su mu spasili život. Medicinsko osoblje je konstatovalo je povreda jednog oka nastala mnogo ranije, za razliku od drugog koje je povređeno nedavno. Svakako, situacija je bila takva da se ništa nije moglo učiniti da ovaj pas ponovo vidi.

Pročitajte još: Sećate ih se? Slepi pas i staford Buzz SU UDOMLJENI ZAJEDNO!

Nakon toga, osoblje se zdušno trudilo da pomogne Eštonu da se adaptira na život bez vida. Nedugo zatim, na opšte iznenađenje svih, pojavila se porodica koja je poželela da ovaj slepi pas bude deo njihovog doma. Oni su gotovo sigurni da će imati strpljenja i razumevanja za stanje ovog šarmantnog četvoronožca, i da će mu omogućiti divan život pun ljubavi.

Pročitajte još: Smajli je slepi zlatni retriver, terapijski pas koji „radi“ sa bolesnima!

Iako život za Eštona nije počeo sjajno, ovaj slepi pas je divan, razigran i pun ljubavi. Njegova nova porodica je obećala da će dati sve od sebe da ovaj on uživa u svemu. Verujemo da će vremenom uspeti da zaboravi i traume koje je doživeo.

Srećnoooo!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAKVA POŽRTVOVANOST: Ovaj tehničar teši psa nakon operacije!
Sledeći tekstBRAAAVO: Novi Zeland prvi na svetu priznao životinje kao „bića sa osećanjima“!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime