Naslovna VESTI PSI Slepi pas je udomljen zajedno sa svojom najboljom prijateljicom koja je brinula...

Slepi pas je udomljen zajedno sa svojom najboljom prijateljicom koja je brinula o njemu!

0
slepi pas petface

slepi pas: Svi slepi i slabovidi ljudi, mogu da potvrde kakav je blagoslov prisustvo pasa vodiča u njihovim životima. Rečima se teško može opisati koliko specijalno obučeni četvoronožci olakšavaju život ljudima kojima je vid ograničen. Da je tako i u svetu pasa, potvrđuje naša današnja priča.

Pročitajte još: Sećate ih se? Slepi pas i staford Buzz SU UDOMLJENI ZAJEDNO!

slepi pas petfaceHerbi je slepi pas. On se sa svojom sadašnjom najboljom drugaricom Hildom sreo u jednom prihvatilištu i prijateljstvo je započelo istog trenutka. Od samog početka, ova kuja pomagala je svom prijatelju da se snalazi u prostoru i neprekidno je motrila na njega. Koliko su samo slatki, rečima je teško opisati. Osoblje ovog prihvatilšta bilo je oduševljeno ovim neobičnim parom. Ipak, njihov fenomenalan odnos je kod zaposlenih unelo i jednu opravdanu dilemu – šta će se desiti ako ova dva psa ne budu mogli da budu udomljena zajedno. Rasla je bojazan kako će slepi pas Herbi funkcionisati bez svoje najbolje prijateljice.

Pročitajte još: Smajli je slepi zlatni retriver, terapijski pas koji „radi“ sa bolesnima!

slepi pas petfaceVreme je prolazilo i srećom, pokazalo se da je sva briga neopravdana. Pojavila se porodica koji je poželela da udomi oba psa. Napokon je za ova dva četvoronožna mališana otpočeo period sreće. Da su i oni toga svesni, pokazuju i njihove fotografije iz novog doma, na kojima se oni doslovno osmehuju. Hilda će sada do kraja života moći da pazi na svog slepog prijatelja, a o njima oboma paziće humana porodica koja ih je usvojila.

Pročitajte još: DIVNO: Ovaj slepi pas je pronašao porodicu koja će ga voleti!

Zaista, zaista divna i topla priča! Podelite je svima!

Pogledajte i video o ovom neobičnom paru: 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNiste sigurni da li vas vaša mačka voli? Ovi znaci će vam to otkriti!
Sledeći tekstSAM U KUĆI – MAČJA VERZIJA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime