Naslovna VESTI PSI SLIKA DA TI SRCE STANE: Kada vidite ovako psa, pomislite na najgore,...

SLIKA DA TI SRCE STANE: Kada vidite ovako psa, pomislite na najgore, ALI VIDITE U ČEMU JE STVAR! (VIDEO)

0
slika da ti srce stane petface

Šta može biti lakše od lepe i lagane šetnje, mirnim seoskim putem? Nema ništa što bi čoveka, ali i životinju više opustilo od jedne tako lepe šetnjice. 

Međutim, bucmasta ženkica Stela, nimalo nije odušeljena time da se šeta i da uživa u prirodi. Ona ne želi da bude fizički aktivna, iako zbog viška kilograma, mora da se bavi aktivnošću. 

PROČITAJTE I:

TRKA ZA NOVU PORODICU: Ovaj pas je pretrčao petnaest milja kako bi našao pravi dom!

BUBINA PORUKA ZA SVE: “I šta kažete, neće me niko ZATO ŠTO SAM CRNA!?” (VIDEO)

JE L’ VOLITE BRZU VOŽNJU: Ova kuca UŽIVA U VOŽNJI kolicima u kupovini, svaki post sa njim 500 hiljada lajkova! (VIDEO)

Trejsi Bak, je usvojila Stelu, kao psa koji je imao višak kilograma, a koja je pronađena na ulici. Kucu je verovatno neko izbacio jer više nije mogao o njoj da se brine, tačnije nije želeo, zato što je kilaža, za koju je bivši vlasnik kriv, nije više mogla ostati na kuci i bilo je potrebno mnogo truda da se ona skine. 

Stela je morala biti podvrgnuta specijalnom režimu ishrane, ali i povećanjem aktivnosti. Ova druga stavka joj je teško pala.

Kad god krenu da se šetaju, Stela nakon sto metara odustane, legne na pod i jedino kako može kretanje da se nastavi jeste da je vlasnica vuče po podu. 

Iako je Stela izgubila priličan broj kilograma, što je veliki pomak u njenom mršavljenju, ali bi učinak bio svakako veći kada bi želela da šeta.

Bak nije mogla da uradi ništa drugo osim toga da počne da snima za Tviter i ostale društvene mreže, šetnje sa svojim ljubimce. Ovo je toliko slatka jedna situacija, da prosto plačemo od smeha. 

Oni su jedan zaista SREĆAN i bezmerno simpatičan par! 

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.