Naslovna VESTI PSI SLIKA KOJA JE SRUŠILA INTERNET: Reakcija devojčice kada je pronašla svog ubijenog...

SLIKA KOJA JE SRUŠILA INTERNET: Reakcija devojčice kada je pronašla svog ubijenog psa!

0
SLIKA KOJA JE SRUŠILA INTERNET PETFACE

SLIKA KOJA JE SRUŠILA INTERNET stiže nam iz Vijetnama. Na njoj tuga, suze, vrisak. Devojčica je pronašla svog nestalog ljubimca, nažalost, u najgorem scenariju. Devojčica jeca u suzama nad telom uginulog ljubimca, koji je skuvan i pripremljen za vijetnamsko tržište mesa.

Prema People’s Daily Online, pas je bio dugogodišnji saputnik porodice i nestao je pre nekoliko dana, a oni su počeli da tragaju za njim svakodnevno. Kada su prolazili pored tezge, na kojoj je izloženo pseće meso, devojčica je prepoznala posmrtne ostatke njenog nekada najbolje prijatelja. Tako je nastala SLIKA KOJA JE SRUŠILA INTERNET.

SLIKA KOJA JE SRUŠILA INTERNET PETFACE

Potražnja za psećim mesom se nastavlja u mnogim azijskim zemljama kao što su Vijetnam, Kina i Koreja. Kao što je bio slučaj sa ovom devojčicom, bezbroj pasa je prethodnih nedelja ukradeno iz dvorišta kuća. Svi oni završavaju u nekoj od lokalnih mesara. Dokaz ovih situacija su i ogrlice koje se i u trenutku kuvanja, i dalje nalaze na vratovima pasa.

SLIKA KOJA JE SRUŠILA INTERNET, a na kojoj devojčica jeca u suzama zbog svog prijatelja, izazvala je oštre kritike kako sveta tako i vijetnamske javnosti. Oni su pozvali nadležne da zaustave stravične festivale mesa kao i konzumaciju psećeg mesa u ishrani.

SLIKA KOJA JE SRUŠILA INTERNET PETFACE

Nedavne ankete pokazuju da je skoro dva miliona kineskih građana PROTIV prodaje i potrošnje psećeg mesa, a u prilog tome govori činjenica i da je najveći pseći restoran u Koreji zatvorio svoja vrata pod pritiskom aktivista širom sveta.

Da podsetimo, stanovnici grada Julina na jugu Kine, koji na dan letnjeg solisticija prave festival jedenja psećeg mesa, ove godine su poranili kako bi izbegli pažnju, nakon što se grad našao na udaru aktivista za prava životinja. Kako su preneli tamošnji mediji, mnogi stanovnici Julina su se okupili još prošlog vikenda i jedu pseće meso, iako je zvaničan datum festivala 21. jun.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstInternet hit: Zaboravite na selfi – u modi je „zelfi“!
Sledeći tekstIskreno prijateljstvo: Autistični dečak i napušten pas NAJBOLJI PRIJATELJI!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime