Naslovna VESTI PSI Posle tri godine života na lancu, pitbulovi ne kriju sreću zbog SLOBODE!

Posle tri godine života na lancu, pitbulovi ne kriju sreću zbog SLOBODE!

0
slobode petface

Kada vam je kretanje ograničeno na svega nekoliko metara i da imate tešku ogrlicu oko vrata sve vreme, zaista je teško biti srećan, gotovo nemoguće. Tri godine su tako živeli pit bulovi Milo i Princeza u jednom dvorištu u Teksasu. Nažalost, život na lancu je sudbina mnogih pasa širom sveta, iako je nejasno zašto bi iko držao svog psa u takvim uslovima.

Njih dvoje skoro da su potpuno zaboravili kako izgleda život, već su se samo sećali parčeta zemlje, okoline koja im je mogla biti u vidokrugu kroz žicu i svoje kućice. Psi osećaju kada je neko spreman da im pomogne. Njihova reakcija kada su videli osnivača lokalne organizacije za spasavanje životinja bila je vrlo dirljiva.

sobode petface

U tom momentu su hteli da se od sreće otrgnu od lanca. Ljudi iz organizacije su jako dugo pregovarali sa porodicom da ih oslobode.  Znajući da se sprema uragan Harvej u blizini Hjustona, bili su svesni da će imati mnogo posla oko spasavanja životinja u toj prirodnoj katastrofi, ali nisu želeli da sudbinu ova dva psa prepuste na milost i nemilost drugima.

Pročitajte još: 

SLOBODA NEMA CENU: KIKIRIKI od malena živi VEZAN na lancu!

Spasioci su imali i mnogo sreće jer im je olakšan posao, pošto je porodica rešila da ih oslobodi. Psi nisu krili sreću zbog toga što su konačno slobodni i daleko od mesta na kom su bili zarobljeni toliko dugo.

slobode petface

U kolima su sve vreme mahali repom i lizali im lice, nisu mogli na nežniji i lepši način da pokažu svoju zahvalnost. Odvedeni su kod veterinara, dobili su vakcine i odatle krenuli u novi život.

Pročitajte još: 

Afroditu su pronašli sa lancem, usečenim u vrat, jer je još kao štene bila vezana!

Potpuno novi početak za pse, kojima će biti potreban dom, ali oni su već sada srećni.

Kakva promena iz velike tuge u bezgraničnu sreću. 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKLIKNI ŠER, PRONAĐI BRUNA: 500 evra za informaciju o Brunu – ukradenom špicu!
Sledeći tekstSTRAŠNO: Otrovali pse poznate volonterke, koja je život posvetila spašavanju životinja!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime