Naslovna VESTI MAČKE KRAGUJEVAC: Slomljena joj je vilica, MACA JE U KONSTANTNIM BOLOVIMA…

KRAGUJEVAC: Slomljena joj je vilica, MACA JE U KONSTANTNIM BOLOVIMA…

0
slomljena joj je vilica petface

Juče je udruženje Crvena šapica iz Kragujevca objavila fotografije mačeta, potpuno krvavog po glavi. Mače ima tešku povredu vilice, prelom vilice. 

-Mače je juče nađeno povređeno i krvavo. Na pregledu kod veterinara je konstatovan težak prelom gornje vilice. Mače je premalo za mogućnost operacije. Započeta je antibiotska terapija. Ogromno hvala Aleksandri koja je pronašla mače i pomogla mu i gospođi Dragani i njenoj porodici kod kojih je mace smešteno i koji ce brinuti o njemu za vreme lečenja, naveli su na svojoj Fejsbuk stranici ljudi iz Udruženja Crvena šapica.

PROČITAJTE I:

NIJE IZDRŽAO: Preminuo mačak kojeg su deca bacila u Timok!

Nadamo se da će ova maca biti dobro, verujemo da će se izlečiti i da će vilica da zaceli. Mače jeste povređeno i u jakim bolovima, ali svaka povreda može da se sanira. Verujemo Udruženju Crvena šapica iz Kragujevca, da će uraditi sve što je potrebno kako bi pomogli ovoj maci.

Kao što je rečeno, mače je previše malo da bi otišlo na operaciju, ali svi drže palčeve da će se pronaći način i da će antibiotetska terapija da uspe. 

Nadamo se i još se nadamo da ovoj mački niko nije želeo da naudi, želimo da verujemo da se sama nekako povredila, jer je teško prihvatiti istinu da živimo u društvu koje hladnokrvno zlostavlja životinje.

Verujemo…

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNAPUŠTEN U NAPUŠTENOJ KUĆU U NIŠU: Sedi tužan, gladan i žedan…
Sledeći tekstHolandija je zemlja u kojoj NEMA PASA LUTALICA, a pogledajte i kako su to rešili!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime