Naslovna VESTI ONA IMA VELIKO I BRIŽNO SRCE: Slonica Mai na neobičan način pokazuje...

ONA IMA VELIKO I BRIŽNO SRCE: Slonica Mai na neobičan način pokazuje ljubav prema NJOJ! (VIDEO)

0

Veza između čoveka i životinje uvek je divna stvar, a ono što je još je fascinantnije je kada se ta veza ostvari sa divljom životinjom. I koliko god u prošlosti neki tvrdili da je ovo nemoguće i da se divlje životinje nikada ne mogu u potpunosti pripitomiti, ova priča je dokaz da greše.

Devojka po imenu Lek neobjašnjivo je povezana sa slonicom Faa Mai, a nedavni video njihovog prijateljstva koji je objavljen na YouTubeu pogledalo je preko milijun ljudi.

SPASIO MU ŽIVOT PA GA UDOMIO! Vatrogasac Džejmi mu je pružio dom kakav zaslužuje!

DRŽALI SU GA U GARAŽI – TUKLI I IZGLADNIVALI: Kažu da su samo prestali da ga vole… (FOTO)

– Dok sam razgovarala sa posetiocima, Faa Mai se iznenada ubacila u naš razgovor s jasnom namerom. Gurnula me u polje, usmerila me negde i pitala sam se šta zapravo želi. Napokon, Faa Mai me odvela da vidim malog slonića Thong Aea, kojeg želi da usvoji. Na kraju, čini se da je Faa Mai želela da uspavljujem njenog malog prijatelja, kao što sam to činila njoj bezbroj puta. Srećna sam što moja devojka Faa Mai ima tako brižno srce. Ponosna sam na nju – stoji u opisu videa.

Cela ova situacija dogodila se u Parku prirode Elephant koji se nalazi u provinciji Chiang Mai na severu Tajlanda. Prirodni park slonova je centar za spašavanje i rehabilitaciju čiji je glavni cilj spašavanje nastradalih slonova i pružanje utočišta.

Lek je brinula o Faa Mai još od njenog rođenja i to je još jedan od razloga zašto su uspele da uspostave tako snažnu vezu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.