Naslovna VESTI PSI SLUČAJNO SPASAVANJE – Ovaj pas je imao MNOOOGO sreće!

SLUČAJNO SPASAVANJE – Ovaj pas je imao MNOOOGO sreće!

0
slučajno spasavanje

Ponekad, splet različitih okolnosti dovede do toga da se nađu srodne duše. Ovaj nesrećni pas je živeo na ulicama Pensilvanije. Zbog napuštanja i dugog vremena provedenog na ulici razvio je težak oblik kožnog oboljenja. Nije ni slutio da će mu se sasvim slučajno osmehnuti sreća.

slučajno spasavanje

Kada je Danijel Finlej na putu videla ovo malo biće bila je zbunjena. Nije mogla da prepozna o kakvoj životinji se radi. Ipak, zaustavila se i zjedno sa svojim dečkom uhvatila malog stvora. Odmah su ga odvezli veterinaru i tamo su saznali da se radi o psu i da je u veoma lošem stanju.

Pročitajte i ovo: DIVIMO SE OVOJ ŽENI – Tražila da udomi NAJSTARIJE pse iz azila!

Veterinar im je reako da je jadničak star preko 10 godina i da je verovatno celog života držan u zatvorenom prostoru u veoma lošim higijenskim uslovima. Tu se razvilo hronično oboljenje kože. Verovao je da je bivši vlasnik tada odlučio da kuče koje je dobilo ime Fil izbaci iz doma. Stanje se na ulici samo još više pogoršalo i dovelo do ovakvog stravičnog izgleda.

slučajno spasavanje

Pročitajte i ovo: NISU IMALI SRCA DA OKRENU GLAVU: Sažalili se na kucu koja se sama igrala praznom činijom za hranu

Fil je patio u bolovima a na telu su se pronašle brojne povrede koje su ukazivale i na dodatno maltretiranje. Kada su sve to čuli Danijel i njen dečko su doneli odluku. Uzeće Fila! Prvobitno su nameravali da ga izleče, a potom organizuju udomljavanje. Međutim, posle samo nekoliko dana ovaj maleni starkelja im se uvukao u srca. Odlučili su da ga zadrže – zauvek.

slučajno spasavanje

Fil je imao sreće. Živi u novom domu sa još tri psa sa kojima se odlično slaže. Živi svoje staračke dane onako kako treba da žive svi psi. U ljubavi i pažnji. Sada je red na vas. Udomite starog psa. Puni su ljubavi i željno očekuju drugu priliku da vam budu najbolji prijatelj.

Izvor:  anda.jor.br

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOKRUTNO – Tužan pas plače jer je shvatio da je napušten!
Sledeći tekstPRESLATKA JE I SREĆNA – Lisica dobila invalidska kolica da bi mogla da nastavi život!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime