Naslovna VESTI PSI SMOKI – PAS KOJI JE POSTAO LEGENDA

SMOKI – PAS KOJI JE POSTAO LEGENDA

0
Pas legenda

Smoki je bio predivan crni labrador koji je postao poznat širom sveta zbog svoje neverovatne priče o spasavanju jedne male devojčice. Ova priča se dogodila u Kanadi 1983. godine. I posle 40 godina ova se prepričava i čini da Smoki živi u sećanjima kao istinska legenda.

Pas legenda

Devojčica, koja je imala samo 3 godine, nestala je tokom porodičnog izleta u divljini. Pretraga je trajala nekoliko dana, ali nije bilo nikakvih tragova o devojčici. Očajni roditelji su se pribojavali najgoreg, s obzirom na to da je područje bilo puno opasnih divljih životinja i vrlo nepristupačno.

Pročitajte i ovo: BLU NIJE ODUSTAO! Pas spasao jednogodišnju devojčicu iz požara.

Međutim, nakon tri dana pretrage, Smoki se pojavio na horizontu. Bila je to neobična pojava jer Smoki nije bio pas iz grupe pasa za pretragu i spasavanje. Ipak, on je znao gde da ode i nakon nekoliko trenutaka od njegovog dolaska, uspeo je da pronađe devojčicu. Smoki je vodio spasilačku ekipu do devojčice, koja je bila povređena i prestrašena, ali u osnovi zdrava.

Pas legenda

Devojčica je u svojim kasnijim intervjuima rekla da se seća kako je Smoki ležao kraj nje celu noć i grejao je svojim toplim telom. Smoki je devojčicu štitio od hladnoće i divljih životinja, a kada se dan razdanio, Smoki je trčao po planini i lajao kako bi privukao pažnju spasioca.

Pročitajte i ovo: ULIČNI PSI IMAJU SVOJE MESTO I VREDNOST

 

Pas legenda

Ova priča o Smokiju je postala poznata širom sveta, a on je dobio titulu heroja. Smoki je zasluženo postao poznat kao pas koji je spasio život jedne devojčice i ostaće upamćen kao primer hrabrosti i vernosti. Smoki je umro u dubokoj starosti, ali će uvek ostati u srcima mnogih ljudi koji su čuli njegovu priču.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBLU NIJE ODUSTAO! Pas spasao jednogodišnju devojčicu iz požara.
Sledeći tekstOSETIO JE DA NEŠTO NIJE U REDU… I TAKO POSTAO JUNAK.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime