Naslovna VESTI PSI Smrt sedam štenaca iz Odre dobiće sudski epilog! PRONAĐEN POČINITELJ!

Smrt sedam štenaca iz Odre dobiće sudski epilog! PRONAĐEN POČINITELJ!

0

– Smrt sedam štenaca iz Odre dobiće sudski epilog! – kažu iz azila Dumovec. Ovom objavom na svom Fejsbuk profilu obradovali su sve ljubitelje četvoronožnih prijatelja a svi su bili istog mišljenja – konačno da se ovakvi ljudi privedu pravdi! Bilo je i vreme!

Podsetili su nas kako su početkom avgusta preuzeli leglo koje je u vreći odbačeno u jedno polje u Odri. U tom trenutku štenad je bila stara dva, tri dana. Psići su bili u jako lošem stanju – dehidrirani i puni crva. Uprkos njihovoj želji da prežive, počeli su da umiru. Zajedno s jednom ženom koja je nekoliko štenaca primila i brinula se o njima, davali su sve od sebe da se oporave, ali, nažalost, spasa im nije bilo.

Snimak psa koji pozdravlja vlasnika RASPLAKAO CEO SVET! (VIDEO)

Brutalno je tukao psa na ulici, reakcija prolaznika je ZAPREPASTILA sve! (VIDEO)

Kad je i posljednje štene uginulo, čvrsto su odlučili da krivac za ovo strašno nedelo neće proći nekažnjeno. Sve informacije kojima su raspolagali, ustupili su komunalnom redarstvu i veterinarskoj inspekciji. Zahvaljujući tome ubrzo je pronađen vlasnik kujice za koju se sumnjalo da je majka štenadi. DNK analizom to je i potvrđeno.

Smrt sedam štenaca iz Odre dobit će sudski epilog!Početkom kolovoza preuzeli smo leglo koje je u vreći odbačeno u jedno…

Gepostet von Azil Dumovec am Montag, 21. September 2020

 

– Vlasnik je odranije poznat po lošem odnosu prema svojim psima. U februaru je utvrđeno da ih nije čipovao a ni vakcinisao. Sada mu se na teret stavlja kazneno delo. Nadamo se da će kazna za ono što je učinio, biti takva, da više niko neće sa štencima pokušati učiniti nešto slično – zaključuju u azilu Dumovec.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPas Mića već godinama dolazi na grob gazdarice Živke – ima RITUAL, a njihova priča će vas ganuti!
Sledeći tekstANASTASIA JE IZGUBILA VID A ON JE BIO NJENO SVETLO! Tinejdžerka i pas vodič OSVAJAJU SVET!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime