Naslovna VESTI PSI HRABROST BEZ PREMCA: Pas brani vlasnika od smrtonosne zmije! (VIDEO)

HRABROST BEZ PREMCA: Pas brani vlasnika od smrtonosne zmije! (VIDEO)

1
smrtonosne zmije petface

smrtonosne zmije: Psi su najbolji čovekovi prijatelji i tu nema spora. Ako neko ima nedoumice povodom ove tvrdnje, mi mu predlažemo da pogleda naš naredni video.

Pročitajte još: Upoznajte najhrabriju devojčicu na svetu: Krista je luda za anakondama, živi sa 30 zmija i aligatorom!

Sasvim obično i prijatno popodne u životu Drua S. moglo je završiti kobno, da se u ceo slučaj nije umešao njegov pas. Naime, ovaj mladi čovek je bezbrižno uživao na terasi svoje kuće u Kvinslendu pregledavajući sadržaj svoga telefona. Dru nije ni slutio da mu se velikom brzinom približava zmija, i to ne bilo koja, nego istočna braon zmija. Ovaj reptil je poznat kao druga najotrovnija zmija na svetu, a petstoti deo grama njenog otrova, može da ubije odraslog čoveka. Ako je za utehu, poznato je da ona ne izbacuje velike količine otrova prilikom ujeda pa se procenat smrtnosti kreće od 10 do 20%.

Pročitajte još: Tigrasti burmanski piton!

Ceo snimak je zabeležen sigurnosnom kamerom. Ova smrtonosna zmija se velikom brzinom uputila ka mestu  na kome je Dru sedeo, ali to nikako nije moglo da promakne neustrašivom psu. Reptil je krenuo ispod stola, pravo ka stolici na kojoj je ovaj mladi čovek sedeo. Četvoronožni mališan je ni za sekund nije ispuštao iz vida, a vlasnik je postao svestan o čemu se radi tek kada su oboje bili kod njegove stolice. On skače, kao oparen, shvativši o čemu se radi i zadržava svog ljubimca da ne krene za njom.

Ovaj video je za samo nekoliko dana pogledalo preko milion i po ljudi. Mi moramo da konstatujemo da smo se istinski uplašili, ali da smo i više nego fascinirani hrabrošću ovog psa.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBRAVO: Okupljeni koji traže pravdu za ubistvo psa PONOVO protestuju – sada protiv nasilja nad decom!
Sledeći tekstZA SVAKU POHVALU: Na novosadskom fakultetu pustili psa sa ulice u amfiteatar da se ugreje!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime