Naslovna VESTI MAČKE STRAVIČNO: Pronađeno 12 smrznutih maca u snegu, a volonteri su onda uradili...

STRAVIČNO: Pronađeno 12 smrznutih maca u snegu, a volonteri su onda uradili nešto neverovatno!

0
smrznutih maca u snegu petface

Za većinu sneg od 35 centimetara koji je pao u Virdžiniji predstavljao je problem, a za 10 malih maca bi izazvao i fatalne posledice.

Baš kada je svetlost počela da izmiče 12. decembra čovek je video jedan kavez koji se nalazio na snegu. U okolini nije bilo kuća, a kavez se nalazio u nezgodnoj situaciji.

PROČITAJTE I:

ZAJEČAR: Kristina je začula cviljenje iz kontejnera, a onda ugledala ŠTENE NA DNU!

Kada se osoba približila videla je šest mačaka koje su drhtale unutar kaveza, ali još gore su izgledala četiri mačeta pronađena izvan kaveza na snegu.

Kada je Melisa Labrier, službenica za kontrolu životinja izašla na teren, odmah je primetila bebe koje su izgledale stare između 5 i 6 nedelja i ležale su beživotne pored kaveza. Ona je uzela promrzle mačke i odvela ih do skloništa.

smrznutih maca u snegu petface

-Treba mi pomoć! Pozovite volontere da mi pomognu da se vratim u sklonište, rekla je Labrier skloništu.

Labrier je spominjala deset mačaka kojima je potrebna pomoć.

PROČITAJTE I:

HOROR: Dva dana su kučići zapomagali iz POLJSKOG TOALETA, svi su ih čuli, ali niko nije hteo da im pomogne!

Volonteri su se brzo okupili i organizovali kako bi predupredili hipotermiju, skupili su sve moguće peškire koje su imali. Počeli su odmah da ih suše i greju, a najviše su bili zabrinuti zbog četiri bebe koje su bile veoma male, hladne i vlazne, nisu se kretale.

Volonteri su raskopčali svoje košulje i odela i pribili mačke na njihovu kožu u nadi da će tako bolje zgrejati promrzla tela maca. I to je dalo rezultate. Uz brzu intervenciju spasilaca i dobrovoljaca, napuštene i smrznute mačke su pokazale znakove života i razdraganost kao da se ništa nije dogodilo.

smrznutih maca u snegu petface

-Sve mačke su se zalečile i ugrejale, sada uživaju u pažnji od trenutka kada smo ih spasili i očistili, rekli su iz skloništa.

Mace su sada spremne za udomljavanje. Ništa ih neće sprečiti u tome, preživele su strašne sate, a možda i dane na zimi i ledu i sada su jače nego ikada.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNataša Bekvalac UDOMILA još jednog psa sa ulice i tako poslala VAŽNU PORUKU svima!
Sledeći tekstKako kupati pse sa osetljivom kožom?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime