Naslovna VESTI PSI SNAGA LJUBAVI! Spasavanje i briga o napuštenima spasli su mu i promenili...

SNAGA LJUBAVI! Spasavanje i briga o napuštenima spasli su mu i promenili život!

0
Snaga ljubavi mu spasla život

Koliko treba da budete uspešni i popularni da bi bili srećni? Priča o Nialu Herbisonu svedoči da nema novca, slave i uticaja koji mogu da zamene zadovoljstvo i radost pomaganja onima koje mnogi ne vole i ne žele. Ovo je priča o snazi ljubavi koja menja život.

Snaga ljubavi mu spasla život

Nial Herbison je Irac koji je za kratko vreme stekao veliko bogatstvo i svetsku popularnost. Razvio je mnogo privatnih biznisa iako je karijeru počeo kao kuvar koga su plaćali 1 funtu na sat. Bio je kasnije kuvar mnogim milionerima, pa i rok zvezdama kao što je Bono iz U2. Otvorio je više preduzetničkih firmi koje je kasnije prodavao sa velikom zaradom, ali sve je to imalo visoku cenu. Odao se alkoholu, postao ozbiljno depresivan… činilo se da će se sve veoma loše završiti.

Pročitajte i ovo: DA LI MOŽETE DA VERUJETE? – Par se probudio i zatekao u krevetu psa koji nije njihov.

Snaga ljubavi mu spasla život

2019. je odlučio da se preseli na ostrvo Koh Samui na Tajlandu sa svojim psom Snupom. Doneo je odluku da se skrasi i izleči od alkoholizma. Međutim, tamo je dotako dno. Zbog alkohola je završio u bolnici i jedva izvukao živu glavu. Taj šamar stvarnosti ga je otreznio i od tada je doneo odluku da promeni život.

Snaga ljubavi mu spasla život

Počeo je da brine napuštenim ostrvskim psima. Organizovao je brojne akcije sterilizacije, nabavlja im hranu, obezbeđuje veterinarsku pomoć… Sam svedoči da se njegov život potpuno promenio. Ovi napušteni i neželjeni psi su mu spasli život. Kaže da svaki sekund života koristi da pomogne ili smisli novi način kako bi im se olakšao život.

Snaga ljubavi mu spasla život

Svakodnevno se susreće sa psima kojima su slomljeni udovi, sa otvorenim ranama, bolestima… velikim brojem neželjenih štenaca, psima koje su napali ljudi ili koji su nastradali u masovnim tučama… Ali, Herbison ne odustaje.

Pročitajte i ovo: OSTAO BEZ PRIJATELJA – Mladić sa cerebralnom paralizom ne jede i ne spava jer mu je nestao pas.

Procene govore da na ostrvu živi oko 10.000 napuštenih pasa, a njegov naredni cilj je da otvori prihvatilište kako bi mogao da smesti i brine o onima kojima je to najneophodnije.

Snaga ljubavi mu spasla život

Njegov verni Snup, iako već star i bolestan i dalje pomaže u ovom plemenitom poduhvatu. Dok je bio u bolnici, na ivici života i smrti Herbison je objavio: “Sledeći put kada budem ovde u bolničkom krevetu neka umrem, ali pre toga, želim da uradim stvari koje menjaju svet na bolje.“ Za sada uspeva, koliko on pomaže napuštenima, očigledno i oni pomažu njemu.

Izvor: srperro.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDA LI MOŽETE DA VERUJETE? – Par se probudio i zatekao u krevetu psa koji nije njihov.
Sledeći tekstMESEC DANA POTRAGE! Volonteri spasioci pronašli odbeglog ljubimca!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime