Naslovna VESTI PSI SNALAŽLJIVA PAMETNICA – Pas koji se izgubio se setio gde će dobiti...

SNALAŽLJIVA PAMETNICA – Pas koji se izgubio se setio gde će dobiti pomoć.

0
snalažljiv pas našao pomoć

„Moj pas je najpametniji pas na svetu“ – da li poznajte vlasnika psa koji bar jednom nije izrekao ovakvu rečenicu? Mi ne znamo, ali to nije ništa neuobičajeno. Svaki pas je najpametniji na svetu – u to nema sumnje! Ali definitivno, priča o štenetu Kijev Ngernu dokazuje da postoje krajnje snalažljivih pametnica među četvoronožnim ljubimcima.

snalažljiv pas našao pomoć

Vlasnik šteneta crnog bulterijera vodi svog ljubimca sa sobom na posao. Ono ima slobodu da se slobodno šeta dok vlasnik radi. Međutim, jednog dana Kijev se zaigrao i udaljio od prostora u kome se uobičajeno nalazio i koji je dobro poznavao. Drugim rečima, izgubio se.

Pročitajte i ovo: ISPRAĆAJ HEROJA – Poslednji pozdrav prijatelju na putu do večnog počinka

snalažljiv pas našao pomoć

U jednom trenutku je to shvatio i uspaničio se. Verovatno je strah učinio da je zaboravio put kojim bi se vratio kod svog vlasnika. Počeo je da luta, a onda se dosetio. Setio se mesta gde je odlazio sa svojim čovekom. Počeo je da njuška put i savršen put ga je doveo do veterinarske ambulante koju su zajedno posećivali. Kada je stigao do ulaza, počeo je da skače i udara na vrata i veterinari su ga primetili.

Pročitajte i ovo: UPOZNAJTE METUZALEMA – Najstarija akvarijumska riba voli češkanje po stomaku.

snalažljiv pas našao pomoć

Pustili su ga u ambulantu i veterinar je prepoznao štene. Odmah je kontaktirao vlasnika koji je nekoliko minuta dojurio da preuzme svog ljubimca. Ponovo su se okupili a ova avantura je imala srećan kraj. Nadamo se da ovaj vlasnik više neće puštati malenog Kijeva da se sam šeta. Kijev je snalažljiva pametnica, ali sledeći put možda neće imati toliko sreće.

Izvor:  top13.net

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUPOZNAJTE METUZALEMA – Najstarija akvarijumska riba voli češkanje po stomaku.
Sledeći tekstKAKAV ŠMEKER – Osvajač zlatne olimpijske medalje ŠTRIKA džempere za pse.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime