Naslovna Slajder vesti ŠOK ZA CELU PORODICU: Mačak kog su kremirali – ušetao kroz vrata...

ŠOK ZA CELU PORODICU: Mačak kog su kremirali – ušetao kroz vrata kao da se ništa nije desilo

0
kremiran a živ

Da li verujete u duhove? Ako vas oni plaše, savetujemo vam da ovu vest preskočite. Možda vam naslov deluje pomalo zastrašujuće, ali zamislite onda u kakvom se šoku našla porodica koja je, nakon što je mislila da je kremirala mačku, ugledala istu kako mirno ulazi u kuću kao da se ništa nije dogodilo.

kremiran a živ

Upravo se to desilo Rejčel Ficsimons i njenoj porodici. Za BBC je ispričala da su očigledno onda kremirali nečiju mačku umesto svoje. Ovo zvuči potpuno ludo, ali ima smisla kada čujete objašnjenje cele situacije.

Pročitajte i ovo: MAČE PO IMENU „DEDA“ – Veterinari su hteli da ga eutanaziraju ali je on izrastao u preslatku mačku.

Mačka Ficsimonsove, koja ima 16 godina, nestala je iz njihovog porodičnog doma u Varingtonu, u Engleskoj. To se dogodilo još u maju, a nakon što ljubimca nisu mogli da nađu nekoliko dana, članovi porodice krenuli su u potragu. Međutim, nisu imali sreće.

kremiran a živ

Nešto kasnije, Ficsimonsova je vozila autoputem kada je kraj puta ugledala mačku koja je ličila na njihovog Frenkija. Odeljenje za saobraćaj potvrdilo je Ficsimonsovima šare na krznu mačke i isporučilo im telo, prema pisanju BBC-a.

Pročitajte i ovo: VELIKO SRCE: Mačence koje je preživelo strašnu oluju dobilo pravi dom.

Delovalo je kao da je Frenki tragično stradao u nesreći. Porodica je odlučila da kremira voljenog mačora i da ponese kući njegov pepeo u kutiji. Upravo tada, u dom porodice Ficsimons ušetao je Frenki – izmoren i gladan, ali vrlo očigledno živ. Porodica je bila šokirana – kao da su videli duha.

kremiran a živ

„To je bilo čudo. Mislili smo da je uginuo“, rekao je sedmogodišnji Remi koji je bio veoma vezan za svog ljubimca pa je bio presrećan zbog razvoja događaja. Izgleda da je Frenki rešio da se ne predaje tako lako. Možda je otišao u skitnju, ali mu nije palo na pamet da napusti svoju porodicu.

Čiju mačku je porodica Ficsimons kremirala i oplakala, ostaje pitanje bez odgovora.

Izvor: Daily Paws

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDA LI JE TO ŽIVOT? – Šest godina je bio zatvoren u malom kavezu. Danas je oslobođen
Sledeći tekst16 PUTA BRAVO! Radnik na gradilištu spasio 16 ZAZIDANIH mačaka

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime